test ne pokaže (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Robertinjo -> test ne pokaže (9.6.2011 18:20:03)

Pozdravljeni.

Pred kratkim sem naredila test First sing pa mi ni pokazalal nič.Počakala sem par dni in test ponovila pa spet nič.Bolana pa še zdaj nisem in je že kar 10 dni ko zamuja.Z partnerjem imava redne odnose,ker nameravama nardit še eneka otroka.Včeraj sem pa naredila test z nekim drugim iz lekarne pa je bila ena črtica fejst temna druga pa kot lasek  ampak še vseeno ne vem kateri tester bi probala naredit ali je kaj zmano narobe.Kaj mi svetujete

Anonimen -> RE: test ne pokaže (9.6.2011 20:05:35)

Počakaj ali pa pojdi na krvnega. In M lahko zamuja kadarkoli in iz nešteto razlogov

Najaa -> RE: test ne pokaže (9.6.2011 20:38:47)

Meni je ekrat zamujala in sem misla, da sem noseča, test pa negativen. Izkazalo se je, da imam vodno cisto na jajčniku, ki je pol sicer počila sama od sebe, M mi je pa zarad nje zamujala kar nekaj dni.
Na tvojem mestu bi poklicala G.

ruby19 -> RE: test ne pokaže (15.6.2011 16:12:04)

Oj! Naj ti napišem, da vsi testi niso enako zanesljivi. Meni je npr. en test, kupljen v Mullerju, po 12 dneh oploditve pokazal, da nosečnosti ni, glih naslednji dan sem imela ginekologa in odvzem brisa. Pol ga pa že naslednji teden kličem, da sem noseča. Baje, da če je ženska noseča neradi jemljejo bris. No v glavnem, test iz Mullerja mi je pokazal, da ni nosečnosti, ko pa sem čez 2 dni ponovila z Romed testom iz lekarne, pa je z vso jasnostjo pokazal nosečnost.

Stran: [1]