Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnik Celje, Žalec 17.6.2011 10:00:37
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: MC09 Kdo je ok? Pozna kdo dr. Nika Vrabla iz Žalca? Men je super:) Sm izredno zadovoljna z njim... medtem ko ne morem slisat za dr. Novaka (tudi ZD Zalec):/
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik Celje, Žalec 3.7.2011 19:52:23
|
|
|
|
majčica1508
|
Kaj si imela pa zdaj za eno.............
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik Celje, Žalec 1.8.2011 14:53:16
|
|
|
|
MC09
|
Hvala obema za odgovor, sedaj sem pri dr. Drenik. Za naprej se še pa vedno nisem odločila, imam en kontakt za Šempeter, pa se ne morem odločit . hvala še enkrat
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik Celje, Žalec 2.8.2011 9:24:27
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: MC09 Hvala obema za odgovor, sedaj sem pri dr. Drenik. Za naprej se še pa vedno nisem odločila, imam en kontakt za Šempeter, pa se ne morem odločit . hvala še enkrat Pozabi Šempeter
|
|
RE: Zobozdravnik Celje, Žalec 2.8.2011 16:14:43
|
|
|
|
MC09
|
Zakaj pa?
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik Celje, Žalec 17.8.2011 9:39:29
|
|
|
|
Poka
|
Jaz pa hodim k Smaili v Braslovče oziroma, ne vem, č eje zdaj v Šempetru. Ampak isto čakaš, je pa meni najboljši zobozdravnik in sem hotela k njemu. Moj je enkrat isto čakal, pa je prišel en z nekim ful dobrim avtom in je kar preko vrste šel v ambulanto in se je pritožil... Izgovor je bil, da je nujno. Od takrat ne gre več tja, čeprav sestra v ambulanti, je pa čisto osladna, ko ga kje vidi, tak da po mojem lahko izkoristi No, jaz ga ne zamenjam, ampak mene bodo spustili po vrsti...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?