anamia -> porod z EA (20.8.2005 11:06:08)
|
Punca, EA je super zadeva...jaz sem rodila maja v Postojni z EA in ti rečem, da lepše izkušnje v življenju še nisem doživela...9nebesa Sploh ne čutiš dosti bolečin in si med porodom bolj sproščena, kar je dobro za osebje, zate in seveda za tvojega dojenčka..babca ti pove kdaj potisnit, meni pa je še ena sestra pomagala s tem, ko je pritiskala na moj trebuh...manjša je tudi možnost, da bi te rezali...jaz sem dobila samo tri šive, pa še to po lastni krivdi, ker sem potiskala, ko mi je babca rekla da ne smem, ampak šivanja nisem čutila...moj porod-od prihoda v porodno sobo do rojstva-je trajal dve uri. Z mano je bil tudi moj dragi in bilo je fantastično...Sicer,preden prime EA, čutiš par tistih ta hudih popadkov in med porodom potiskaš, pa ne veš kaj in si sploh misliš, kako daleč še si, ko pa v trenutku zagledaš malo bitjece, ki leži na postelji pred tabo itak pozabiš na vse. Vsi preveč povdarjajo, da je porod nekekšen bavbav, kar pa sploh ni res...no, odvisno od osebe do osebe...če ti povem po pravici mi je hujše iti k zobozdravniku... Priporočam ti, da glej čimbolj optimistično in zamisli si, da bo čas tako hitro minil, kar zagotovo že veš, in boš že doma s svojim malim zakladkom, ki bo star tri mesece in se ti bo prav navihano smejal.:)- Lep preostanek nosečnosti ti želim. Ana
|
|
|
|