Zobki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Ani 2 -> Zobki (18.8.2005 9:54:33)

Zdravo!

Naš tamali star 6mes.ima dva dni vročino 38.2C,se zelo slini in na čas tako zelo joka da ne vem več kaj bi :((,mislim da ga srbijo dlesni in bo mogoče pokukal kakšen zobek.Tako se mi smili.
Gdaj so vaši :duda: dobili prvi zobek in kje je pokukal zgoraj ali spodaj?

Uživajte,mislim da bo danes lep dan za kakšen sprehod-midva pa bova verjetno kar noter :zmeden2:.

Lp.Ani2:rozica:

CUKRČEK -> Zobki (18.8.2005 9:57:00)

Naša je 1. zob dobila šele pri dobrih 11-ih mesecih in sicer je bil prvi spodaj.
Možno je, da tvojemu rastejo zobki....itak se pa najbrž vidi, če so dlesni kaj bele tam, kjer naj bi buil zob.

tinčica -> Zobki (18.8.2005 10:13:14)

lahka da so zobki, če je kaj dlesen zatečena ali bela je to to, zvečer mu lahka daš calpol da bo mirneje spal, če ga ponoči matra, jaz sem tud tako naredila.

lp

malika -> Zobki (18.8.2005 13:11:48)

Čisto možno, da bo pokukal zobek.

V lekarni se dobi Calgel, ki ga namažeš na dlesen, pa tudi kakšno žličko sirupa proti bolečinam in vročini mu kar daj.

nat30 -> Zobki (18.8.2005 16:15:49)

Pri 3 mesecih "v paketu" prva dva, nato vsak mesec do dva nov. Brez skrbi mu daš Calpol ali kaj podobnega. Pomaga tudi masiranje dlesni.

Ani 2 -> Zobki (18.8.2005 21:48:24)

Ojla!

Ja,tamalemu mažem dlesni z Calgelom in to mu pomaga samo za kratek čas.Bogi moj :duda: tako ga boli in tako boleče joka in stoka,proti vročini pa sem mu dala svečko po kateri je sedaj zaspal in upam da se bo naspančkal.
Kaj pa je to Calpol,še nisem slišala za to,a je to kaj proti bolečinam al za kaj?

Lp.Ani2 :rozica:

Pilar -> Zobki (18.8.2005 22:45:34)

A ni Calpol za zbijanje vročine:zmeden2:

Stran: [1]