monja79 -> januarčice (18.8.2005 15:26:08)
|
No, ker ravno o hrani. Jaz sem pa ravno od kosila. Sem si danes pripravila bučke s paradižnikom pa mal hamburške slanine sem dodala za okus. Je blo zelo njamsi :bravo:. Sam se mi je pa med kuhanjem enkrat tako zvrtelo, da sem mislila, da bom skup padla. Mi je kar naenkrat vroče v glavo ratal, pa v ušesih zacel zvonit ... še zadnji trenutek sem prišla do sedežne, da sem se ulegla in ohladila. Ne vem al je moj nizek pritisk še nižji al je od sopare in toplote od kuhanja al pa sem bla tako zelo lačna. Vse se je srečno končalo. Na hitro sem pojedla banano potem pa še kosilo. Še dobro, da poznam simptome omedlevice (že prej sem mela nizek pritisk in se mi je pogosto dogajala), da sem se pravi čas spravla do postle. Ste pa danes zelo pridne pri tipkanju:bravo:. Kar tako naprej! Kdaj se boste odpravile s svojim :love: v materinsko šolo? Pri nas se začne že v začetku septembra in pa potem novembra. Ta septemberska šola se mi zdi mal kmalu, ampak novembrska se mi zdi pa pozno (kaj če se kaj zaplete, pa še prazniki so potem ...). Zato bom verjetno šla že kar v to septembersko pa bo. Samo upam, da me ne bodo čudno gledali, ker bom malo pohitela in še ne bom imela takooo zelo velikega bušija. Kdaj boste šle ve? Monja
|
|
|
|