Lupinica na srednjem sedežu (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


ZmajTolovaj -> Lupinica na srednjem sedežu (6.6.2011 21:19:17)

Bom kar tule vprašala, vas je več; v avtu (opel zafira) imamo že dva avtosedeža, ob straneh. Zanima pa me, a gre na sredino zdaj lupinica - gledam TOLE, da si vse skup olajšam, da mi ne bi bilo treba komplicirat s pasovi, prostora tudi mislim, da je dovolj (tako na uč), ne vem pa zakaj na spletni strani od maxi cosi piše, da lahko te podstavke namontiraš samo na levi ali desni sedež - ?
Plz help.




ZmajTolovaj -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (6.6.2011 21:27:24)

Aja pa ne rečt zarad isofixa, ker vem, da ga na sredini ni - gledam podstavek, ki se pripne s tritočkovnim pasom, kar pa zafira na sredini ima. Imamo en sedež 9-18kg in enega 15-36, oba sta z isofixom in bi ju rada obdržala ob straneh.




nusi -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (6.6.2011 21:33:56)

po moje je problem ravno tri točkovni pas - ki ga ti imaš, edino če je mogoče problem še v obliki sedeža, ne vem kako je pri tebi, ampak moja zadnja klop ima 2 sedišči, na sredini je pa mal gor dvignjena - ok, vem, da sem hecno opisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in potem bi se tale podstavek guncal




ZmajTolovaj -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (6.6.2011 21:42:52)

Vem, kaj misliš, ja. Ampak pri nas ni razlike v višini med stranskim in srednjim sedežem. Najboljš, da grem v trgovino pa probam, ampak sem mislila, če se je katera že ukvarjala s tem. 




nananaja -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (7.6.2011 7:09:27)

Mogoče bi našla kakšno informacijo v knjigi (navodilih za uporabo) od avtomobila. Za naš avto je že notri vse razloženo, na katere sedeže lahko daš kakšen avtosedež.




Dadi -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (7.6.2011 9:44:04)

Sama sem se ukvarjala s tem, ampak v Cliotu:))) Tri sedeže namontirat, od tega lupinica, pa Rodija, pa še sam jahača...Kokrkoli sem obračala sem morala lupinco ob strani pripet ne gre v sredino s tem easybasom (je preozek plac zaradi pasu.) Pojdi v trgovino in to preizkusi predno kupuješ.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tix -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (7.6.2011 9:50:14)

v našem trefficu je easy base šel na sredino 




ZmajTolovaj -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (8.6.2011 10:36:20)

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

Mogoče bi našla kakšno informacijo v knjigi (navodilih za uporabo) od avtomobila. Za naš avto je že notri vse razloženo, na katere sedeže lahko daš kakšen avtosedež.


Gledala sem spletno stran maxi cosi, je tudi za vsak sedež in vsak model avta napisano - samo ni pa napisano, ZAKAJ ne moreš dat na sredino. Sem recimo gledala za S Maxa, tam je vsakič zraven razlaga, zakaj ne gre. Za naš avto pa ne ..
Dadi, definitivno bom sprobala, ja! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ampak ko gledam prostor na sredini, se mi zdi, da če tja ne gre, ne gre nikamor - ker za preostala dva sedeža, ki ju že imamo, pa DEFINITIVNO ne bo prostora na sredini. Al pa spet nimam augenmasa.




kalbo -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (8.6.2011 11:36:09)

Pomoje bo mal težka, ker isofix pritrdi sedež povsem na sredino sedala, če pa hočeš pripet sedež na sredini, moraš pa stranska dva dat malo iz centra. Vsaj tako je pri meni v cromi. Pri nas tist sedež s 4 točkovnim pasom na sredini, ob strani sta bla pa večji sedež pa lupinica, pa je blo treba kar tlačit. Zdaj sta pa oba večja sedeža ob straneh.

Lohk se pa k meni pripelješ pa probamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




nananaja -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (8.6.2011 11:45:09)

Nisem mislila navodil od avtosedeža, ampak knjigo od avtomobila. Jaz sem navodila za namestitev avtosedežev v naš avto našla v knjigi, ki smo jo dobili ob nakupu avtomobila.




Anonimen -> RE: Lupinica na srednjem sedežu (8.6.2011 11:48:03)

mi imamo dve lupinici na podstavku eno zraven druge, potem pa še jahača na desni. nam se da vse lepo pripet. imamo pa peugot partnerja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]