Floanatril tablete (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

blanci -> Floanatril tablete (18.8.2005 9:20:30)

Zanima me nekaj v zvezi s tabletami za zobe, ki naj bi jih predpisal ginekolog na recept.
Meni je rekel, da ne dajejo nobenih tablet za zobe na recept, ko pa sem v lekarni vprašala, mi je rekla, da jih dajejo na recept,ki jih predpiše ginekolog.
Se pravi, če bom imela v nosečnosti težave z zobmi, mi jih ginekolog ne bo hotel predpisati al kaj??
A jih je katera jemala? Tablete naj bi ble Floanatril.

Anonimen -> Floanatril tablete (18.8.2005 9:31:22)

Te tablete so včasih jemale nosečnice, in to menda zaradi otroka in ne zaradi sebe. Vsaj meni se tako zdi. Pozneje so jih dajali tudi otrokom, že od čisto majhnih naprej. Potem je bila pred leti polemika glede teh tablet, da flor v prevelikih količinah preprečuje absorbcijo kalcija in je celo lahko rakotvoren. Zato so jih za nekaj let "ukinili". Zdaj pa so spet "vzniknile" in jih nekateri pediatri predpisujejo otrokom. Za nosečnice pa zaenkrat od tebe slišim prvič, da bi jih tudi ponovno uvedli. Poišči malo z iskalnikom, boš najbrž še kaj našla, ker o teh tabletih smo že veliko predebatirali.

blanci -> Floanatril tablete (18.8.2005 13:40:58)

Vpisala sem v iskalnik vse o tabletah, pa ni nič o tem našel. Če ste debatirali, nevem kje bi potem lahko to prebrala.
Hvala vseeno za tvoj odgovor. Mi je veliko pomagal!

blanci -> Floanatril tablete (18.8.2005 14:01:27)

Oh, je že v redu, nisem pravilno napisala imena tablet, pa iskalnik ni mogel nič najti.
Sem že našla in prebrala vse:sloncek:

LP

Stran: [1]