Pia* -> RE: Včerajšnji talenti (7.6.2011 9:15:00)
|
Moje mnenje je, da veliko raje vidim v finalu ljudi,ki v življenju še niso nič dosegli kot pa tiste2,ki sta plesala.Kaj sta Nika in mali naduteš(oprostite izrazu, ampak kaj mu to dajejo za jesti, da je tako nadut in samovšečen)! Njun predstavitveni video se je začel. Sva svetovna mladinska prvaka, sva evropska prvaka, sva državna prvaka. sva,sva .... to se pravi nekaj sta dosegla!Kaj potem delata tukaj??? Zame je to namenjeno plesalcem,ki jih noben ne pozna, ne pa ne vem kakšen prvak, ki pride in odpleše koreografijo s katero je zmagal na svetovnem prvenstvu.Mimo!!Tudi lansko leto mi niso bili všeč Maestro in niti letos tisti zamaskiranci. Vsi so že dokazali na raznih tekmovanjih svoj talent! SIT bo moral biti namenjen ljudem kot so tista operna pevka,ki je pela v avtu, lansko leto Sanja,ki je prej pela samo v kopalnici. To je zame talent,ki sodi na oder SIT-a! In takim jaz tudi ne bi dala možnosti, da se prijavijo na kaj takega.Upam,da zmaga nekdo ki ni že prej pobiral medalje. So mi pa zažigali rokerji,ki so zapeli komad od Plavega Orkestra. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|