bronhitis (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

leo**tia -> bronhitis (6.6.2011 19:23:24)

naša tamala je zdaj prvič zbolela za bronhitisom..imela je 3dni vročino ki je nihala....danes smo šle se pokazat in zdravnik pravi da ima vneto grlo,in malce bronhitisa...dobila je ospen in berodual...gdaj naj bi začel antibiotik delovati??moti me le temperatura,nisem ji mogla zbiti pa sem jo okopala..zdaj ima še vročino,in zelo mrzle roke in noge...malce sem zaskrbljena ker ima prvič bronhitis...gdaj naj bi se stanje izboljšalo?prvo dozo ab je dobila ob pol 6...

Doll -> RE: bronhitis (6.6.2011 19:34:00)

če ni piskanje in težkega dihanja se za bronhitis ne da nič( razen vlažne inhalacije,položajne drenaže,topli napitki,tople obloge na prsni koš...). Glede vnetega grla ste vzeli bris?

leo**tia -> RE: bronhitis (6.6.2011 19:34:56)

vročino ima sedaj 39,1..pred 2ure je dobila calpol.......ahjoj....zdaj pa še starejši kašlja in ga bolijo uha in grlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

leo**tia -> RE: bronhitis (6.6.2011 19:35:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Doll

če ni piskanje in težkega dihanja se za bronhitis ne da nič( razen vlažne inhalacije,položajne drenaže,topli napitki,tople obloge na prsni koš...). Glede vnetega grla ste vzeli bris?

neki nadomestni zdravnik je,,ni vzel nobenega brisa,nič...piskanja ni le visoka vročina..je to normalno za bronhitis??

Doll -> RE: bronhitis (6.6.2011 19:37:01)

Potem pojdite jutri nazaj in to naredite. Če ni to kar sem zgoraj napisala ni potrebe,ker se ne zdravi tako

leo**tia -> RE: bronhitis (6.6.2011 19:41:20)

Potem pojdite jutri nazaj in to naredite. Če ni to kar sem zgoraj napisala ni potrebe,ker se ne zdravi tako

za 2dni imamo kontrolo...a je tako visoka vročina značilna za bronhitis in vnetje grla????ali naj grem še sedaj k dežurnemu??

Doll -> RE: bronhitis (6.6.2011 19:45:37)

K dežurnemu se gre,če je ogroženo otrokovo življenje,kar v tem primeru ni. NIma nič čarobnega da vam da da bi v roku 1 ure vse izginilo.vročina je značilna za marsikaj. Za v bodoče pa nikoli ne jemat ab,če se ne naredi test!!!Bronhitis je pa prehlad v prsnem košu,znaki pa najdeš v googlu ;)                    Dobro jutri opravite.

leo**tia -> RE: bronhitis (6.6.2011 19:49:37)

K dežurnemu se gre,če je ogroženo otrokovo življenje,kar v tem primeru ni. NIma nič čarobnega da vam da da bi v roku 1 ure vse izginilo.vročina je značilna za marsikaj. Za v bodoče pa nikoli ne jemat ab,če se ne naredi test!!!Bronhitis je pa prehlad v prsnem košu,znaki pa najdeš v googlu ;)                    Dobro jutri opravite.

ne morem ji zbiti temp...ima 40

Lejči -> RE: bronhitis (6.6.2011 21:10:51)

Pri nas so pomagali kisovi obkladki (za zbijanje vročine).

janapan -> RE: bronhitis (7.6.2011 8:13:09)

Nisem zdravnikj ampak po mojem imata isto kot moji dve....neka viroza razsaja...našo je bolelo grlo, kašljala je bila brez apetita pa visoka vročina.....tamala pa isto z izjemo, da je njo bolelo uho...obe sta dobili antibiotik....prva zaradi grla druga ušesa....pa je bilo po mojem prav brez potrebe, sicer se je stanje nekoliko izboljšalo pa vndar je trajalo sigurno 10 dni, da sta bili bp....viroza pač

Stran: [1]