Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nukipuk IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Druže Tito, vrati se? JAAAA! Točno se je vedelo kam kdo spada. RED JE BIL!!!! Sedaj je pa takšna zmešnjava, da se ne ve kdo pije kod plača-pri nas je sedaj tako, da tisti ki je žejen kot plačuje runde tistim ki imajo polno tit vsega Ja, točno se vedelo, da eni spadajo v rove in jame . Govoriš o zmešnjavi, v nadaljevanju pa, da žejni plačamo tistim, ki imajo polno rit vsega. Kako zdaj?? Bila sem v volilni komisiji in celo svojo izmeno od "sodelavke" poslušala, kako so tisti, ki glasujejo proti, funkcionalno nepismeni, v glavnem bebci, idioti, Janševe ovce in ne vem kaj še vse. Nihče si ni prebral zakonov in sploh ne vedo, čemu nasprotujejo. Hvala Titu, da še imamo nekaj izobraženih, ki si vse preberejo, vse razumejo, razmišljajo s svojo glavo, so intelektualci in oh in sploh super. Žal je očitno inteligenca premo sorazmerna z lenobo, saj pametni ne hodijo na volitve. Aja, je pa tista oseba še izjavila, da se nasprotniki zakona o zapiranju gradiva bojijo, da bi kaj prišlo ven ... toliko o inteligenci zagovornikov in kaj si kdo prebere. Iz popolnoma istih razlogov, kot so eni PROTI, so drugi ZA, le da so drugi prav glasovali - aroganca in nič drugega! In stalno jamranje, kako volijo samo pobožne ovce, ki jim župniki zabičajo v glavo, kako morajo voliti ... A res verjamete, da danes hodi toliko ljudi v cerkev??? Imam končan faks, ne hodim v cerkev in se mi zdi, da razmišljam s svojo glavo, a naj se še tako trudim, ne najdem enega razloga, zakaj je treba podpirati to vlado in njene odločitve. Ravno v tem je štos. Ne glasuješ za to ali podpiraš vlado ali ne. Glasuješ zato, ker izid vpliva na tvojo prihodnost. Jaz ne podpiram vlade, vendar sem za reforme, kee so nujno potrebne, če żelimo vsaj malo svetlejšo prihodnost. Končan faks ti torej tu nič ne pomaga, če na mesto na vprašanje odgvarjaš za vlado. Sami sebi serjemo pred vrata.