izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

jaz5 -> izcedek (4.6.2011 18:20:03)

Sam 4 dni pred pdp in me zanima če je izcedek iz nožnice nevaren sedaj pred porodom. Izcedek je prozoren včasi rumenkas, brez vonja, nič ne peče in nič ne srbi. Včasig ga je malo včasih pa prav veliko. Je to kakšno vnetje, moram biti kaj bolj pozorna, kaj narediti? Hvala za pomoč.

Sonček in poletje -> RE: izcedek (4.6.2011 20:40:00)

Kaj pa če se ti je prderl zunanji ovoj in je to samo plodovna voda? Pri meni se je to zgodilo, so mi s testom ugotovili, da mi odteka plodovna voda, so me zadržali na opazovanju in ker ni bilo nič sem šla domov.

darchy82 -> RE: izcedek (4.6.2011 20:57:19)

Jst sem imela cel mesec preden sem šla rodit povečan izcedek iz nožnice, ki je bil prav tako brez barve in vonja pa se mi zdi da je to čisto normalno. Lahko pa tudi da se ti je čep odluščil če se tik pred rokom.

butt3rfly -> RE: izcedek (6.6.2011 10:48:21)

to bo čist običajen izcedek, ker ga imam tud jst, rok pa imam 23.6. povečan je pa že vsaj zadnji mesec, in to kar močno, da morm menjati vsaj ene 4 dnevne vložke na dan. je blago rumen, včasih se mi zdi, da celo mičkeno zelen, nima vonja, ni redek. me pa kar moti, ker pogosto čutim, kako mi dobesedno ven steče iz nožnice. pa saj bo kmalu minilo.[sm=smiley1.gif]

roladica -> RE: izcedek (6.6.2011 13:16:05)

Jaz sem imela zadnja dva meseca non stop neke izcedke, brez srbenja in drugih težav, pa vsakič ko sem ima pregled je G ugotovila da imam spet vnetje [sm=smiley5.gif]. Pa tudi ni imel kakšne posebne barve ali vonja.

Stran: [1]