happymummy -> RE: Amnioskopija- Postojna (5.6.2011 8:41:43)
|
hvala za odgovore. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Meni je rekel,da če se do pon ne odprem bojo naredli CR: In ker ni omenil drugega razloga zanj, mislim,da se njemu zdi,da ga potrebujem. Najbrž se boji,das e ne bom odprla al ne vem kaj. drobižek, prejšnjič sem imela CR zaradi preeklampsije. Pritisk sem imela visok in nisem mogla dihat, zato so mi pol to naredli. Mislim pa da glede na zdajšnje stanje pritiska, ki je nizek, se ne rabi bat in mi ne rabi delat CR. Tko da ne vem, če je to res pravi izgovor zakaj CR. Jutri imam pregled in bomo vidli kako je stanje. Če bo še zaptro bom predlagala, da mi dajo tiste svečke al karkoli že,ki mehčajo MV. Ne bom se pa strinjala za CR. Omenila bom tudi amnioskopijo. Resnično ne želim bit spet rezana. Sploh se mi pa zdi,da je CR nepotreben, ker jaz se počutim super, otrok tudi in stanje CTGja je super. Otroka tudi še čutim. Tako da,bom kar rekla,da počakamo do konc tedna. in seveda naj me pregleda še UZ in mogoče amnioskopijo(če jo sploh delajo).
|
|
|
|