sedežek za v avto (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

pipica -> sedežek za v avto (18.8.2005 8:16:56)

Moj sinko bo kmalu rabil nov sedežek za v avto, ker bo tega očitno kmalu prerasel.Sedaj je še v lupinici. Zanima me , kje bi se dalo dobiti sedež, ki je malo bolj mehek , ko se otrok vanj usede. Gledala sva po trgovinah pa imajo vsi stolčki bolj trdo podlago. Jaz pa sem mnenja, da če se mi vozimo ter sedimo na bolj mehkem, zakaj ne bi tidi naši otroci.

lp

Anonimen -> sedežek za v avto (18.8.2005 8:21:18)

vsi so sam plastika pa mal pene čez. sej ma še plenico za podlago :) lohk pa daš spod še kako extra peno pod prevleko??!! :zmeden: drgač pa fizoterapevti pravjo da morjo bit otročki na čibolj trdem, še recimo v trip trap stolčku ne bi smel met blazine za sedet??!! :zmeden:

lara

pipica -> sedežek za v avto (18.8.2005 9:10:35)

A res lara, nisem vedela. Hvala za informacijo. Sej veš, sinko se mi je kr mal zasmilil k sem vidla tiste trde stolčke.Sedaj sem pa seznanjene s tem.

tinatona -> sedežek za v avto (18.8.2005 9:33:11)

O cvetka dobro jutro!!!!

LP Tina :rozica:

p.s.:Kdaj prides na :kava:, a po klobuček?

lacoste7 -> sedežek za v avto (18.8.2005 11:04:59)

Poglej si še Ramatti-ja, ki je mehkejši in udoben. Poglej na www.comfortbaby.com (na voljo imaš 5 barv)

Anja167 -> sedežek za v avto (18.8.2005 20:45:58)

Mehkih stolčkov ni! Na tovarniško dizajnirano udobje za otroka lahko kar pozabite. Ga boste morali res ustvariti kar sami.

Stran: [1]