Disney junaki na policah Tuša (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Igre, izštevanke, pesmice...

Sporočilo

Mimona29 -> Disney junaki na policah Tuša (3.6.2011 19:20:05)

Danes sem ob nakupu v tuševih trgovinah zasledila da so začeli s 1.6. z akcijo zbiranja igralnih kart z Disney junaki? A so vaši otroci tudi tako zelo navdušeni na temi igralnimi kartami, a jih doma zbirate tudi vi?

Mipka -> RE: Disney junaki na policah Tuša (3.6.2011 20:32:35)

Mi smo jih tudi začeli zbirati in so otroci čisto navdušeni. Sem pa na letaku, ki sem ga prejela v trgovini Tuš videla, da bo v drugi polovici junija v vseh Plantih Tuš po Sloveniji kar pestro, saj bodo za vse malčke poskrbeli v obliki zabave z najljubšimi junaki in pa razne delavnice.

Nusika35 -> RE: Disney junaki na policah Tuša (14.6.2011 11:22:53)

Mi doma tudi na polno zbiramo igralne karte disney. Smo že skoraj napolnili album z vsemi kartami, manjkajo nam samo še ene tri ali štiri karte. Zanimivo pa je da so začeli tudi v vrtcu kamor hodita oba otroka zbirati te karte na veliko in da si lahko potem tudi izmenjujejo. Tako da oba z še večjim veseljem hodita vsaki dan v vrtec, ker so dnevi s temi diseyevimi junaki tako zapolnjeni.

Aika77 -> RE: Disney junaki na policah Tuša (19.6.2011 22:18:18)

Ja Disneyeve kartice so res super. Mi jih tudi zbiramo in smo nad njimi zelo navdušeni. Res so super in naši otroci so z njimi zelo zadovoljni. Tako da sedaj po nakupih obvezno v trgovine Tuš!

Stran: [1]