spermiogram... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cica -> spermiogram... (18.8.2005 7:57:35)

Zanima me , ali katera ve ali lahko prineseš spermo od doma za spermiogram.:zmeden: Kakšne so bile vaše izkušnje.
Vsem želim, da bi čimčimčimčimprej na testerčku zagledale :roza::modri:.

NMJ -> spermiogram... (18.8.2005 8:02:17)

Jaz sem mojega :love: kar do tja pospremila, noter je sel itak sam in opravil. Mislim, da je treba kar tja pridet.

LP:)

Katjusa -> spermiogram... (18.8.2005 11:35:36)

Mislim da se da dogovorit da jo prineses! Drugace pa je najbolje ce dragega pospremis mu mal pomagas pa je to to:) Moj je prezivel:))

LP Katja

Mijavček -> spermiogram... (18.8.2005 11:39:42)

Pomojem najbolj da tam vprašaš, kamor jo milsiš nest, da se ne bo tvoj "matral" po nepotrebnem. V gin kliniki v LJ dovolijo, da prineseš od doma, ampak ti verjetno dajo njihov kozarček (to ne vem ziher), ziher pa je, da moraš v pol ure od izliva bit že tam... pa ene so neki rekle, da daš kozarček v žep na srajci, da je bolj toplo :)-

Moj je drugač kar tam opravil, bil je tako hitro ven, da nisem uspela niti enga članka v cajtengu prebrat :)-
je reku, da ni tko grozn.

LP Mijavček:muca:

kitty -> spermiogram... (18.8.2005 12:17:05)

:)-:)-:)-:)- če mene vprašaš ne morš kr sabo prnest. Pa sej ti bogi plavalčki ne smejo bit na zraku, a kaj?8)8)8)
Glih včeri sva se z :love: menla, če bi mogu dat spermo, a bi šel tja...ne boste verjele punce, da ve o teh zadevah več kot jst...:bravo::bravo:. Pol ga pa vprašam pa kako, da si z vsem na tekočem:ups:pol pa tko lepo pravi: ja, mucika moja, pa veš, da bi bil jst tok vesel :duda:
:((:((:(( od sreče. Hvala bogu :hudicek: pa še kr ni :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

GoYa -> spermiogram... (18.8.2005 20:19:09)

lahko od doma prineseš. greš k njim po prazen kozarček in ga prineseš polnega

Stran: [1]