|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust z enoletnim razgrajačem
3.6.2011 0:26:31   
baburca
Pozdravljene, rada bi nasvet kam na dopust z enoletnikom, v mislih imam sosednjo hrvaško, natančneje kvarner. Tip nastanitva.... hmmm, najraje kakšen miren in prijaze kamp z veliko sence, lahko tudi kakšni apartmajčki, vendar v bližini morja in v senčni legi.user posted image imate kakšen predlog?!'
najlepša vam hvala za odgovore!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dopust z enoletnim razgrajačem
3.6.2011 7:18:55   
tintin
mi imamo tud živahnega enoletnika in še enega živahnega 3,5 letnika...gremo kampirat v kamp Bijar pri Osorju (Cres). Nismo še bili, ampak baje je za familije fajn. Sicer je fajn tud kamp Šimuni na Pagu, samo dragoooo!

(odgovor članu baburca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2011 12:22:34   
nusi
po dolgem razmislenku in nešteto pregledanih ponudbah smo se odločili, da gremo kar v kemp v banjole. kako bo ne vem, do sedaj sva tja hodila brez otroka. Bomo znižali standarde glede čistote oblačil, in priprave toplih obroko, pa bo user posted image . Edino moti me, ker je prikolica na soncuuser posted image in se bomo po sencah skrivali. všeč mi je ideja, da bomo cel dan na zraku, kar v apartmaju vseeno nisi, pa da ne potrebujem skor nč za oblečt/ preoblečt. Plan je postavit dva velika senčnika in otroški bazenček spodaj - pa upat, da tamal ne bo preveč kuhal - star je 1 leto. Itak pa je skos v pogonu, tako da mi je že jesno, da midva ne bova nič počivala.

(odgovor članu baburca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2011 13:48:36   
baburca
JA, počivali vsekakor nebomo z našimi korenjakiuser posted image , vsaj mi ne ker smo zelo aktivni, ma mislim da so vsi otroci no:)! no ja dougčas smo ugotovili da nam nebo:)! ampak še vedno se nemorem odločit kam?! pozna kdo kakšem kamp kje na krku  recimo , da je res senca in plaža primerna otrokom?!
kar se pa tiče standardov, jih bomo spustili na minimum, ampak še vedno raje kot, da neprestano gledam pred apartmajem čez kateri zid bomo padli, od kje bo prišel kakšen auto,.....

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2011 14:29:26   
Urska09
Če iščeš res pravo senco, je camp Straško na Pagu kot nalašč zate. Kolegica, ki ima 4 male otroke, že leta hodi tja. Camp je menda zelo lepo urejen in čist, ker je v lasti tujcev. Pa plaža je tudi ok. Probaj!user posted image

(odgovor članu baburca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2011 22:14:08   
nananaja
Dober je tudi Kovačine na Cresu, štiri leta nazaj bistveno cenejši kot Straško na Pagu. Sicer se čisto na obali ne da najti parcele, ker so vnaprej rezervirane, se pa da najti senco. Mi smo bili nazadnje z desetmesečnico, je bila nekoliko omejena s puzanjem, zato smo uporabili prenosno posteljico, da se je v njej igrala, pa blazine in podobno. Imajo pa v umivalnicah posebne prostore za male otroke.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2011 9:19:19   
baburca
hvala punce, za odgovore. odločili smo se za kovačine na Cresu. Tko da če ima še katra kakšno informacijo o njih, je dobrodošla:)! Kar se pa tiče straško  na pagu, je tudi meni zelo všeč in res je zelo urejen in čist, kapo dol! sam mi bi letos probali kakšnega novega:)! Drugače vse pohvale tudi kampu Glavotok na krk, če se kdo še ni odločil (razen tuše imajo na žetone in to zna bit včasih zelo zoprno).

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2011 11:38:53   
hedviga
Mi smo pa bolj na komot narejeni in gremo tudi letos tako kot lani v apartma v Novigradu. S klimo.user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu baburca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2011 16:29:57   
urau

Meni so toplice kul....zato ker se lahko kopaš ne glede na vreme, so delavnice za najmlajše, otroško igrišče, ogromno otrok, organizirani izleti itd....

(odgovor članu baburca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?