DOBRO JUTRO! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:00:08)

Kako?
Jaz čakam, da "gazda" pride po najemnino... :((:((:((

Timotej -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:05:05)

Dobro jutro! Jaz pa kuham kavico... boš eno malo? :kava:

Anonimen -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:06:06)

Dobro jutro, Maruša! :bravo::bravo::bravo:

Ja, bi :kava:... Pa si grem res eno skuhat... "Gazda" zamuja...

anitaz -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:09:56)

Jutro!!!!Jest pa nič :kava: dons kuhat! Bom šla pol kr na en njamsi kapučin raje :)-

Anonimen -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:10:56)

Dobro jutro, anitaz! :bravo::bravo::bravo:

Ni pravega jutra brez prave :kava:...

srki -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:14:23)

Dobro jutro vsem!
Jaz pa ne pijem kave (ker nameravam bit čez 100 let stara 8)), tako da sem popila en kakavček v službi, potem pa delat. :((
Kerensa, mogoče pa gazde ne bo in bo ta mesec zastonj!

Anonimen -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:15:26)

Dobro jutro, srki! :bravo::bravo::bravo:

Brez skrbi, da bo prišel. Še vsak mesec v tem letu in pol je. Sploh pa potem, ko je ugotovil, da smo redni plačniki in si je na podlagi naše najemnine vzel avto - na kredit. Kako bo pa drugače obrok plačal, če ga ne bo? :)-:)-:)-

srki -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:17:31)

Ja blagor enim, da si lahko kar tako avto kupijo. Mah, k... gleda ta dnar, saj se mi zdi, da če ga imaš dosti, da te kar pokvari. Saj ne bom rekla da smo bogataši, važno pa je, da pridem čez mesec, pa da še lahko kaj varčujem, da si bomo kakšno gnezdece zrihtali, zdaj živimo pri mojih starših, pa še stara mama je z nami, tako da nam je prav fletno, pa še kuhat mi ni treba, ko pridem domov. 8)

Anonimen -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:19:05)

No, srki, jaz pa nimam te sreče... :((:((:((
Ampak sem pa prepričana, da jo bom imela v bližnji prihodnosti...

srki -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:20:55)

Vem, da jo boš, že zaradi tega, ker si zelo optimistična, kar pa je super. :bravo: A ne greš nič k :love: na :sloncek:! Aja, moreš čakat unga :hudicek:. No, če bo kaj :sloncek: uživajta maksimalno, jaz pa grem lepo delat, ker sem tako zasuta z delom, da kar glava boli (saj me že itak od prehlada).

anitaz -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:21:25)

srki,teb je pa luštn ;)

Anonimen -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:21:31)

:love: pride na vrsto takoj po :hudicek:, ja...
Ti pa le pojdi, če moraš...

srki -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:23:49)

Ja, saj mi je res lušno. Včasih se kaj pritožujem, potem pa spoznam, da se brez veze, ker mi ni res nič hodega. Joj, da me vidijo da sem skozi tu gor. Ampak kaj čem, če sem pa totalno zasvojena s to Ringa Rajo. Pa še sama sem v pisarni, sodelavke so še na dopustu. Delo pa čaka in čaka. Ja, Kerensa, saj moram res začet delat, drugače bo še bolj glava bolela. Lep dan vam želim! :rozica:

Anonimen -> DOBRO JUTRO! (18.8.2005 7:24:36)

Pa-pa, srki! :bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]