Anonimen -> Kje vse ste že delale? (18.8.2005 1:57:25)
|
Pa naj bo to redna služba, honorarna, po pogodbi, študentsko delo, delo na črno ali samozaposlitev... Jaz sem začela pri 15-ih kot pomočnica v administraciji in prodaji pri nekem katalogu. Potem sem zamenjala nekaj proizvodenj (hrana, kemija, kozmetika), kjer sem pakirala, etiketirala in evidentirala (Žito, Tobačna, Saturnus, Tuba,...) Delala sem ankete na telefonih in na terenu (Mediana in Gral Iteo). Potem sem bila večkrat na različnih mestih v administraciji (A-banka, Džirlo, PBS), od vložišča in ekspedita do direktorjeve tajnice v nekem podjetju, ki se ukvarja s sejemskim inženiringom. Bila sem čistilka in čistila Gospodarsko razstavišče v LJ in hotele na Bledu. Pakirala (in jedla) sem piškote na Brezovici. Pomagala sem v avtopralnici in vulkanizerski delavnici in celo nekemu avtomehaniku, ki je delal na črno. Seveda tudi šanka nisem izpustila in sem zamenjala nekaj lokalov po Ljubljani (Zlata ladjica, Badovinc, Kronika). Kar se hitre prehrane tiče, sem bila tako v Dairy Queenu kot v McDonald'su. Pisala sem tekste po nareku in z diktafona, pospravljala sem po stanovanjih in poslovnih prostorih ter bila varuška otrokom in živalim. Kratek čas sem imela tudi svoj s.p., zaključna gradbena dela (Knauf) in posredništvo pri nepremičninah - delala sem oboje. Lahko, da je bilo še kaj, pa mi trenutno "ne kapne", saj delam že 12 let. Zdaj teče četrto leto, ko sem v taxiju...
|
|
|
|