nosečniške hlače (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

jasnica -> nosečniške hlače (18.8.2005 0:04:47)

Živjo!
Mene pa zanima kdaj ste začele nosit nosečniške hlače. Men so moje hlače vse preozke, nosečniške pa mi mal štrlijo v pasu-S številka.Sem v 14t, po kilogramih se
nisem zredila, po obsegu pa 10cm!!
Pozdravček in lepe sanje!

Anonimen -> nosečniške hlače (18.8.2005 0:07:05)

Jaz sem jih začela nosit v 16. tednu, pa se takrat tudi še nisem nič zredila po kilogramih, samo po obsegu. Sploh nisem več navadnih hlač nase spravila. No, samo še tiste na elastiko, na knof pa ne.

kofetek2010 -> nosečniške hlače (18.8.2005 0:22:38)

prve sem kupila v 8 tednu, zaradi trebuha, nosila sem jih lahko cca. 2 meseca, no saj jih še spravim nase, a sedet v njih mi je muka, res prava muka, so kavbojke iz H&M, a mi ne odgovarja tist elastičen del čez trebuh, saj ko sedim me stisne spodnji del, ki ni elastičen :(

zato sem kupila čisto normalne hlače v Clarku, take nizke z elastičnim patentom in vrvico in za troje enakih, a različnih barv, sem dala manj kot za ene nosečniške :) pridejo lepo pod trebuh in ko sedim jim samo vrvico malo zrahljam :)

nosečniških si pa ne bom več kupovala, te mi morajo pasat do jeseni, potem bom poiskala enake kot te, le da bodo bolj debele (ne take poletne) :)

Anonimen -> nosečniške hlače (18.8.2005 1:16:20)

Jaz jih bom začela sedaj, ko sem v 5. mesecu, ker mi zdaj pa res nobene več niso prav, razen pižame.

Spicy Black -> nosečniške hlače (18.8.2005 6:33:44)

Jaz sem jih začela nositi v 7 mesecu, prej pa sem nosila take z nizkim pasom.

pinka1 -> nosečniške hlače (18.8.2005 8:49:15)

Jst nosim zaenkrat še svoje stare, ampak tiste z res nizkim pasom, pa še te si ne morem zapret, ampak med gumb in luknjico za gumb napeljem navadno gumico, ki mi jih potem razteguje in hkrati skup drži.
Nosečniške sem si že pred mesecem dni dvoje kupila, ampak se v njih počutim kot žakelj, v trebuhu so mi prevelike tud ko jih najbolj zategnem....
sem začetek 19. tedna in počasi jih bo treba začet nosit.....

Nannn -> nosečniške hlače (18.8.2005 9:14:30)

Jest pa se odpravljam v nakupovanje za jesen...cez poletje sem zdrzala z hlacami na vrvico in sem z njimi zelo zadovolna...ampak mal je kriza zaradi jeseni in zime...ocitno bom mogla nosecniske kupit...bila pa sem v pribl.10 tednu ko nisem spravila vec na sebe starih stvari...

LP Nannn :kuza:

dadica -> nosečniške hlače (18.8.2005 9:27:02)

sem v 19 tednu in so mi parv še skoraj vse razen kavbojk,imam pa nosečniške kavbojke od kolegičinein nosim kar te.je pa res da sem doma , imam pa večinoma trenerko na gumico!razlika pri meni je ta da sem pred nosečnostjo shujšala z a13 kg in so mi zato hlače šE KAR PRAV!

Pajaca -> nosečniške hlače (18.8.2005 9:44:52)

Jaz zdaj kakšen teden ko je hladno nosim nos. kavbojke še od prve nosečnosti, pa še ene lepe črne hlače mam. Aja nimajo pa te hlače tistega blaga čez trebuh v drugem materialu, ampak majo kavbojke do elastike jeans in pol elastiko. Une pa majo elastiko in dve zadrgi pri strani in pol kombiniraš.

Do sedaj sem nosila svoje hlače pri ene 16 tednu so odpadle kavbojke in taozke hlače, poletne hlače s štrikcom v pasu so mi pa še vedno prav, sam zdej me mal zebe v njih.

mml -> nosečniške hlače (18.8.2005 9:51:20)

Jaz sem v zadnjih mrzlih dneh ugotovila, da bo pa sedaj res že zadnji čas, da se spravim po nakupih, ker lahko zaprem samo še redke hlače. Sicer sem pa nekako brez večjih problemov nosila svoja normalna oblačila do 20. tedna. Trenutno pa pašem v hlače na elastiko, nekaj kril in poletne obleke. Me je pa kar groza, ker imam sredi septembra službene obveznosti, kjer pričakujejo, da bom imale oblečeno kaj elegantnega :zmeden:, pa se mi niti sanja ne kaj bo to...

soncka -> nosečniške hlače (18.8.2005 15:57:49)

oj
jaz sem danes 16t prvič v novih nosečniških hlačah od La vie in se končno počutim komot. Saj sem improvizirala in še bom s trakci, pa tunikami čez, ma ni ga čez komot. bom verjetno šla kar še po ene. :metulj:
pozdravček:rozica:

Leena -> nosečniške hlače (18.8.2005 21:28:30)

Jaz sem tudi v 20. tednu. Do sedaj je šlo s krilci, poletnimi hlačami z nizkim pasom in odpetim gumbom ter hlačami na vrvico, zdaj pa mislim, da bo treba v nabavo.:kuza:

janč -> nosečniške hlače (18.9.2005 20:09:19)

jaz jih v 25 tednu še ne nosim
jih še ne rabim

Anonimen -> nosečniške hlače (18.9.2005 23:43:16)

Ko sem bila noseča, sem si kupla prve nosečniške hlače na zimski razprodaji. Takrat sem bila noseča okoli 12 tednov. Nobenih drugih nisem več mogla zapet, pa mi je bilo to prav zoprno. Nosečniške pa so mi vse dol lezle.

Potem pa sem morala od 15. tedna ležat doma in sem hodla okol samo v trenerki.

In tiste nosečniške hlače, ki so v La Vie stale 15 jurjev, sem lahko pospravila. Aha, še vmes sem ugotovila, da so se mi hlače med nogami tako zmuckale, da mi jih je bilo nerodno oblečt za v javnost.

Andy13 -> nosečniške hlače (19.9.2005 9:23:02)

Sedaj, ko sem v 30. tednu jih že potrebujem, do sedaj pa sem shajala z nižjimi oz. s hlačami večjih številk.

Kje pa bi se dalo kupiti kakšne lepše črne nosečniške hlače?
Thanks!
Andy

radovednica_ -> nosečniške hlače (19.9.2005 14:45:04)

ojla
jst sem v 20 tednu in ne nosim nosečniških hlač ker mi grejo na živce ker so čez trebuh. trenutno imam ene kavbijke in ene šrne hla če za v službo z niskim pasom, ki sem kupila mal večje. tako de si bom verjetno celo nosečnost kupovala hlače z niskim pasom.
lep dan vsem pa čeprav je deževen

marty5 -> nosečniške hlače (19.9.2005 15:06:17)

Jasnica,

jaz imam isti problem - nase težko spravim stare hlače (danes sem v njih, a grozno skomot), nosečniške (imajo malo nižji pas), pa so mi čez trebuh prevelike. Prav zoprno...

bobika -> nosečniške hlače (19.9.2005 15:59:53)

Jaz še kr večina svojih hlač spravim nase. Zaradi nekoot počutja ne nosim kavbojk in drugih neelastičnih in neudobnih hlač. Sem pa od sosede dobila dvojne nosečniške hlače. Nosečniške kavbojke nosim že nekaj časa, ker so mi udobne. So pa cele elastične in tudi tistega traka za čez trebuh iz drugega materiala nimajo. Danes, ko pa je bilo bolj mrzlo pa sem oblekla še črne nos. hlače, ki mi lepo pokrijejo trebuh. Bilo je tak fajn in kamot.
Kupit, pa bom šla še kakšne, ko mi bojo te premale. Sosede je namreč že pred nosečnostjo bilo dosti majn skupaj kot pa mene.

Minka Pobalinka -> nosečniške hlače (19.9.2005 16:21:09)

Jaz sem do sedaj nosila hlače z nizkim pasom in pa trenirke.. pa ne gre več, tako da sem si ravno nekaj dni nazaj privoščila ene nosečniške hlače na naramnice in pa nosečniške kavbojke.. te sem ravno danes oblekla prvič in so SUPER..

arielca -> nosečniške hlače (19.9.2005 16:23:20)

Celo poletje sem nosila običajne cunjice, od septembra pa nosim nosečniške hlače (imam ene bež na rob in ene kavbojke)in danes, ko je kar mrzlo, so mi prišle še kako prav.

Stran: [1]