Poka -> RE: koliko vas je, ki osebno poznate koga, ki je umrl v prometni nesreči (12.8.2011 6:51:28)
|
Ne samo koga, jaz ne vem, če so prsti obeh rok dovolj, toliko znancev, sorodnikov in prijateljev se je že ubilo v prometni nesreči. Pri nas s tem, moram potrkat, nimamo sreče. Tudi moj očim je paraplegik zaradi prometne nesreče. Od njegove sestične sin je umrl prdd hišo, ko ga je povozil njihov tovornjak. Ona se je par let nazaj prav tako ubila v prometni nesreči - bilo je sredi samotne ceste, kjer je skoraj nemogoče, da koga srečaš, pa se je vanjo zaletela neka narkomanka. Z mojim sva se želela selit v Avstralijo, od tam so oni bili in sva si že rihtala papirje, potem si je moj zaradi vsega tega premislil... Sošolka in njen fant, sta se oba ubila z motorjem. Ubil se je en moj bivši delodajalec, z motorjem . tri dni zatem, ko ga je dobil od žene in hčerke za rojstni dan. Potem se je ubil en znanec, pri katerem smo vsi kupovali motoristično opremo. Naprej raje ne naštevam, ker jih je verjetno še cel kup, da ne omenim kolegov s hudimi posledicami - eden je brez roke, eden je pa preživel zlom tilnika in je menda sploh prva operacija v Sloveniji, ki je uspela, pa tip hodi... Menda eden od tisočih mogoče sploh preživi, ta pša ne da samo hodi, še marsikaj druga, kar ga je verjetno tudi rešilo... Aja, še v časih, ko še ni bilo toliko avtov in je imel moj stari ata mercedeza, pa se je zaletel v nekoga s fičkom, zaradi ledene ceste menda, je tisti človek v fičku umrl... To je bilo verjetno tako zelo nazaj, da se ni več govorilo o tem - vem, da bi si jaz očitala, stari ata je to nekako "pozabil", mogoče tudi zato, ker so prišle še hujše stvari in je imel tudi sam sina paraplegika. Najbolj grozno se mi pa zdi, da je en znanec, ki je bil celo nekajkrat pri meni doma - dvakrat povzročil prometno nesrečo s smrtnim izidom, zaradi alkohola. Zdaj je v zaporu, kjer tudi upam, da bo razmislil...
|
|
|
|