mamyce -> RE: nič mi ni več jasno ! (31.7.2011 12:28:58)
|
živjo. tudi jaz ne vem kaj se dogaja z mano, zato bi bila zelo vesela, če bi dobila kakšen nasvet in komentar, če je imela katera podobne težave. Da pojasnim: kakšnih 8let sem jemala kontracepcijo-logest, pred 3meseci pa sem se odločila prenehati z jemanjem, saj sva se s partnerjem odločila za naraščaj. 3 mesece že ne paziva in se ni še prijelo, zadnje dni pa je vse čudno. Menstruacij bi mogla dobiti v torek, pa sem jo vceraj, 3 dni prehitro (ta dva meseca je bila točno na planiran dan-28 dnevni ciklus), s tem,da sem me je že v petek ful zvijalo po trebuhu, ponoči nisem spala, zjutraj se zbudim s krvavim madežem in groooznimi krči, kakršnih nisem še nikoli imela. dopoldan je bila krvavitev zelo siromašna, in celo nehala vmes za kake 3,4 ure, nato pa se je ponovno ful vlilo in sedaj zgleda kot prava menstruacija. sedaj pa me zanima, če je imela katera podoben primer, ker krči me pa še vedno tako grabijo, da niti magnezijeve šumeče tablete, ki mi jih je dala v lekarni nič ne pomagajo. pa grozno me boli samo levi jajčnik. zelo me je strah ,saj k ginekologinji bom lahko šla šele konec tedna, ko bo menstruacija končana. kaj naj si mislim, ali je kaj narobe, ali je možno da je "šlo". ne vem, prosim pomagajte, in napišite svoje izkušnje. vnaprej hvala
|
|
|
|