CSD-DSP_NOV ZAKON (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


skrita -> CSD-DSP_NOV ZAKON (1.6.2011 9:25:16)

VE KATERA KAJ O TEM? V ZAČETKU MAJA Sem vložila vlogo za dsp na centru za socialno delo. Na odločbo čakam že skoraj mesec dni, pa mi včeraj po telefonu pravi uslužbenka, da odločbe nebo dokler nebo nekih sprememb v zakonu. orej dokler ga ne sprejmejo sem jaz brez dohodka, z plačilom vrtca, osnovnega in dodatnega iz lastnega žepa, ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ve katera kakšen zakon to pride oz. kdaj je predvidevano da se ga sprejme?!Pa ravno sedaj ko potrebujem denar:(




suzolinka -> RE: CSD-DSP_NOV ZAKON (1.6.2011 9:31:39)

Ne, ne , ne ... ne bo držalo. Dokler ne bo novega zakona, velja stari! Pokliči direktorico/direktorja pa še njo vprašaj.




skrita -> RE: CSD-DSP_NOV ZAKON (1.6.2011 9:38:36)

Zakon o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev se bo zaradi sprememb in dopolnitev zakona, ki jih mora sprejeti Državni zbor začel uporabljati z 1.1.2012  in ne z 1.6.2011. Zaradi tega Center za socialno delo še ne more izdajati odločb o pravici do denarne socialne pomoči z veljavnostjo od 1.6.2011 dalje. Odločbe bomo začeli izdajati takoj, ko nam bo to v sistemu ISCSD omogočeno. Upravičence do denarne socialne pomoči prosimo, da obvestilo sprejmejo z razumevanjem.
To je skopirano z njihove strani




suzolinka -> RE: CSD-DSP_NOV ZAKON (1.6.2011 13:36:23)

Jaz razumem, da je težava zgolj začasna, ker imajo težave z računalniškim sistemom. Kater CSD pa je to?
Mogoče še pišeš mail na socialno inšpekcijo, ti bodo povedali iz prve roke.




Stran: [1]