Tuš klub (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Luns -> Tuš klub (1.6.2011 7:22:04)

Ali je že katera kdaj letovala preko Tuš kluba. Malo sem gledala njihove vikend pakete so ugodni zanimajo pa me izkušnje.

luka jan -> RE: Tuš klub (4.6.2011 11:14:14)

Modva sva par let nazaj šla preko njih v Pulo in je bilo vse ok. Dobila sva točno to kar so nama povedali, cena pa je bila res ugodna.[sm=smiley1.gif]

Poznam tudi nekaj primerov ki so izkoristili pred kratkim to njihovo ponudbo za 99 eurov za 2 in je bilo tudi vse brez pripomb.

Andra -> RE: Tuš klub (8.6.2011 12:47:14)

Midva sva šla tudi na vikend paket za 99 EUR in je bilo zelo vredu, bila sva super zadovoljna. Imajo dobre hotele in zadeve jim štimajo.

Nusika35 -> RE: Tuš klub (14.6.2011 11:28:38)

Midva sva bila tudi za vikend na morju s Tuš klubom in sva bila tudi zelo zadovoljna. Vse je štimalo in tudi izbor hotela je bil zelo na nivoju, tako da sva imela zares prijeten vikend na Lošinj. 

Aika77 -> RE: Tuš klub (22.6.2011 11:29:03)

Mi smo tudi že 2x odpotovali s Tuš Klubom in smo bili zelo zadovoljni, enkrat smo šli za vikend v okolico Zadra, enkrat pa na 2 dnevni izlet ba bavarsko. Na obeh destinacija je bilo vse super organizirano, res lepi hoteli in vse je bilo tako kot smo se dogovorili in kot je pisalo v katalogu. Rajši vzamem počitnice tako, kot pa pri teh naših velikih agencijah ki jim v oči pade le denar!

Stran: [1]