Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 15 minut brez znakov življenja! 31.5.2011 16:57:08
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Pety za takšna vprašanja je najboljše vprašat zdravnike in ne na ringaraji Jaz nimam kaj zdravnike za spraševati, ker nisem družinski član. On je pa tako že v bolnici, kjer skrbijo zanj. Mene pa samo zanimajo izkušnje, ker mi pa le ni vseeno. Ja pa ste teh 15 minut reanimirali? Ja, ja, seveda. Od trenutka, ko je padel, so ga skušali oživljati. Najprej naši fantje, dokler niso prišli reševalci. Nisem pa bila zraven. Če so ga oživljali z masažo srca in umetnim dihanjem, pol ma šanse, če pa ne, pol pa težka.
|
|
|
|
RE: 15 minut brez znakov življenja! 31.5.2011 18:00:05
|
|
|
|
Colt
|
Bistveno je da možgani ne ostanejo brez kisika! Sicer sledi štala...
< Sporočilo je popravil Colt -- 31.5.2011 18:01:38 >
|
|
RE: 15 minut brez znakov življenja! 31.5.2011 20:21:18
|
|
|
|
nanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll pety imaš svojega osebnega zdravnika pa ga lahko vprašaš. Tukaj je samo odg: mislim da ne bo brez posledic,to pa ni verodostojno. Če ti ni vseeno se pa lahko pri družinskih članov pozanimaš kako je z človekom in če lahko kako pomagaš Ah, daj nehaj no. Ne poznam družinskih članov, zaradi tega pa tudi ne bom šla svojega zdravnika klicati, ker verjetno tudi ne bo vedel točno. Mene pač samo zanimajo morebitne izkušnje. Pa res no.Ene takoj začnejo dlako v jajcu iskat.Pomembno postane prej vse drugo,kot to kar sprašuješ
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?