RE: 15 minut brez znakov življenja! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

kalbo -> RE: 15 minut brez znakov življenja! (31.5.2011 16:57:08)

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Pety za takšna vprašanja je najboljše vprašat zdravnike in ne na ringaraji

Jaz nimam kaj zdravnike za spraševati, ker nisem družinski član. On je pa tako že v bolnici, kjer skrbijo zanj. Mene pa samo zanimajo izkušnje, ker mi pa le ni vseeno.

Ja pa ste teh 15 minut reanimirali?

Ja, ja, seveda. Od trenutka, ko je padel, so ga skušali oživljati. Najprej naši fantje, dokler niso prišli reševalci.
Nisem pa bila zraven.

Če so ga oživljali z masažo srca in umetnim dihanjem, pol ma šanse, če pa ne, pol pa težka.

Colt -> RE: 15 minut brez znakov življenja! (31.5.2011 18:00:05)

Bistveno je da možgani ne ostanejo brez kisika! Sicer sledi štala...

nanč -> RE: 15 minut brez znakov življenja! (31.5.2011 20:21:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Doll

pety imaš svojega osebnega zdravnika pa ga lahko vprašaš. Tukaj je samo odg: mislim da ne bo brez posledic,to pa ni verodostojno. Če ti ni vseeno se pa lahko pri družinskih članov pozanimaš kako je z človekom in če lahko kako pomagaš

Ah, daj nehaj no. Ne poznam družinskih članov, zaradi tega pa tudi ne bom šla svojega zdravnika klicati, ker verjetno tudi ne bo vedel točno. Mene pač samo zanimajo morebitne izkušnje.

Pa res no.Ene takoj začnejo dlako v jajcu iskat.Pomembno postane prej vse drugo,kot to kar sprašuješ[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

mamamajča -> RE: 15 minut brez znakov življenja! (31.5.2011 22:28:09)

Jezos no....... jaz sem razumela, da je doll predlagala, da bi morda lahko svojega osebnega zdravnika povprašla, kakšne so možnosti v takšnem primeru. kaj hudiča je s tem narobe, da morate tako odreagirat???

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]