Ljubljana - taxi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kekso -> Ljubljana - taxi (31.5.2011 9:08:00)

Zdravo,

mogoče je vprašanje smešno, ampak vseeno ...

Jutri grem  zaradi pomanjkanja službenih avtomobilov z vlakom v Ljubljano, potem pa bi si rada vzela taxi, da bi prišla do željene stavbe (je kar precej oddaljena od žel. postaje. 

Zanima me, ali moram res vzeti prvi taxi, ki tam stoji, ali kako je s  tem.  Kaj pa pol za nazaj, kam naj pokličem?

Res še nikoli nisem šla z vlakom v LJ in taksijem, vedno samo z avtom.

Hvala za odgovor in Lp!! 

jana banana -> RE: Ljubljana - taxi (31.5.2011 15:12:22)

Sm Ljubljancanka, pa ti lahko zagotovim, da ce bos vzela prvi taksi na postaji ga bos krepko preplacala - še mene so tko nategnil, ampak posle j..... nema k.....

Delujejo Taxi službe, ki jih pokličeš in ti pošljejo taxi in plačaš 2. tarifo, ki je nižja.

običajno je taxi na dogovorjenem mestu v 5 minutah. Isto ko se boš vračala.

Ne delam reklame, ampak če si prosila za pomoč ti dam še telefonske dveh taxi služb, ki jih sama redno prakticiram:
Taxi Intertours: 031 311 311
Taxi Metro: 080 1190

Glede na to, da greš službeno, ti oba izdata račun na firmo.

Pa res pazi, da se boš na postaji zmenila na takem mestu, kjer niso vsi taxisti parkirani.

Kerensa* -> RE: Ljubljana - taxi (31.5.2011 15:14:55)

Metro, Laguna, Intertours - to so trije najcenejši in najhitrejši taxiji v Ljubljani. Za Boga Isusovega - ne usedi se v taxi, ki stoji pri McDonald'su na železniški postaji. V trenutku, ko bo obrnil ključ za vžig avtomobila, bo na taximetru že 5€.

Zaupaj mi, kam greš, pa ti povem ceno, ki jo boš plačala pri prej omenjenih treh taxi službah.

LEJLA -> RE: Ljubljana - taxi (1.6.2011 11:13:39)

Bom še jaz dodala svoje vprašanje.

Koliko pa pride iz Vrhnike do Grosuplja nočna tarifa (saj ne vem če je razlika)? Ali zgoraj omenjene firme vozijo tudi te relacije?

Imamo poroko v soboto pa razmišljam, da bi vzela taksi.

Hvala za info!

enkratna -> RE: Ljubljana - taxi (1.6.2011 12:36:21)

Pokliči katerokoli od služb, ti bodo povedali cifro za kamorkoli :)

ZmajTolovaj -> RE: Ljubljana - taxi (1.6.2011 21:55:10)

IZVIRNO SPOROČILO: LEJLA

Bom še jaz dodala svoje vprašanje.

Koliko pa pride iz Vrhnike do Grosuplja nočna tarifa (saj ne vem če je razlika)? Ali zgoraj omenjene firme vozijo tudi te relacije?

Imamo poroko v soboto pa razmišljam, da bi vzela taksi.

Hvala za info!

Jaz sem šla iz LJ centra do Grosuplja ene dvakrat in je bilo nekje okol 17 eur če se prav spomnim .. Sej Vrhnika-Grosuplje je po moje isto ko iz centra LJ, drugač pa glede na to da grem ven 1x oz. maximalno 2x na leto, sploh nisem velik razmišljala, a ja a ne. Taxi pa mirna bosna.

Mimona29 -> RE: Ljubljana - taxi (3.6.2011 19:25:33)

Vedno Metro taxi...

Stran: [1]