Ninjazbec -> RE: Hoja (dobesedno) v vrtec (9.7.2011 15:09:37)
|
Mi pa skoraj vedno vstanemo približno skupaj, ko sem hodila v službo sem jaz vstala malo prej, da sem se v miru stuširala. Drugače pa naša dvoletnica vedno nekaj poje za zajtrk, tačas se jaz do konca napravim in potem gremo. Že odkar je dobro shodila gremo od avta do vrat peš in ji to prav paše, zdaj sploh, ko mora levo pa desno pogledat, pa skozi okno prijateljčkom pomaha,... In potem noter v hodniku se sama obuje, vzgojiteljice jih pa vedno čakajo v učilnici, le če so slučajno na hodniku, gre otrok z njimi v sobo, drugače pa lepo potrkamo, odpremo vrata in gre punčka sama noter. Od začetka se je tam pri vratih videlo, ali bo šla stežka v družbo, vedno je pogledala kdo je že noter in če se je čutila varno je šla in se ni niti ozrla. Morda smo v celotnem času trikrat morale počakat, da se je še stisnila k meni in potem šla naprej. No zdaj ko sem na porodniški se pa včasih tudi skupaj kar peš odpravimo do vrtca, kar zna včasih trajat tudi pol ure, ampak zdaj imamo čas... Vsekakor pa ne bi bilo dobro, če bi jo 10 min pred odhodom šele pokonci vrgla, ker naša je tečna še cel popoldan, če jo ob popoldanskem počitku zbudimo preden se sama hoče. Sem pa tudi videla, ko je enkrat tatko punčko prinesel v hodnik iz avta in je imela še domače copatke obute, tako da se jim očitno ni uspelo niti obuti v čevlje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Komentar vzgojiteljice pa ni bil na mestu in bi zadevo morala drugače speljati.
|
|
|
|