mala_roo -> Se pri kateri v 7 tednu ni videlo ploda in se je potem vredu izteklo???? (31.5.2011 0:33:41)
|
Pozdravljene, zaradi že dveh zaporednih SS me je g naročila na pregled že zelo kmalu, da izključiva IMN pa še podporo mi je dala- utrogestan, čeprav nisem imela nobenih izcedkov. Pri prvih dveh ss sem vedno dobila krvavitve,sedaj ne jemljem več utrogestana in tudi izcedkov nimam. Zadnji dan M je bil 10. april, torej naj bi bila po izračunih v koncu 7 tedna. Cikluse imam na 30-36 dni, zato je velika možnost da sem zanosila kasneje. Prvič sem bila na pregledu ko se je videla samo GV, potem teden dni kasneje- natančneje 26.5. sem bila na drugem uz z upanjem da se bo kaj videlo, vendar G ni bila sigurna ali je to plod ali ni in me je naročila čez en teden še enkrat- se pravi 2.6. Pri vsem tem pa naj bi bila GV malo nepravilne oblike, oziroma oglata... GV je zrasla, pri prvem pregledu je bila velika 4,48, pri drugem pa 10,50 torej je v enem tednu zrasla. Tudi Pušenjaku sem že pisala pa mi ni dal dobre napovedi. Zanima me ali je bilo še pri kateri podobno in se je potem vse vredu izteklo. Ker je že to moja 3 nosečnost, me je zelo strah glede na prejšnja zaporena SS- prvi v 10 t, drugi pa nekje v 5t. Čisto sem že obupana...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Hvala že v naprej
|
|
|
|