Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje do najcenejših crocs-ic? 30.5.2011 21:44:28
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan http://www.crocs.eu/home/homepage,en_ES,pg.html poštnina nad 70€ je zastonj. LP Ne vem če je tole kaj ceneja. Pred kratkem sem si kupila crocse in cena je čisto enaka kot na tej spletni strani.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 22:36:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2011 22:39:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje do najcenejših crocs-ic? 30.5.2011 22:41:23
|
|
|
|
kajalin*
|
letos so bili v outletu-ce znižani na 12 eur,sam sm prepozn odkrila in ni bilo več številk.
|
|
|
|
RE: kje do najcenejših crocs-ic? 31.5.2011 7:54:26
|
|
|
|
cimi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 TT - spremljaj Outlet. lani sm za svoja mulca kupila hude Crocse, za enga Scooby-Dooja in za druzga neke modre z morskim psom in temi motivi: bile so po 13 EUR, 70% sconta. pa mislim, da imajo enkrat mesecno đaba postnino, preko vikenda - samo spremljat je treba. cene so pa se vedno nizje, kot ce kupis v stacuni. aja, pa poglej tud na stran SLO Crocsov, tud oni imajo outlet, ampak ful malo ponudbo tud sicer - cene pa enake, kot ce narocas na crocs.eu. ta vikend so imeli free shipping jaz jih kupim vsako leto oktobra-novembra za naslednjo sezono, ker so full znižani otroški modeli takokot metulj333 za 13€
|
|
|
|
RE: kje do najcenejših crocs-ic? 31.5.2011 7:59:07
|
|
|
|
cimi
|
še to da izkoristim, kupila sem si te mary jane ampak prevelike, namesto 10 sem naročila št 12 prodam za 10€, barva melon/mango več na zs
|
|
|
|
RE: kje do najcenejših crocs-ic? 31.5.2011 8:01:06
|
|
|
|
zmajaz
|
na e-bayu dobiš kake hočeš za cca. 15 eur - pa kolikor je meni jasno so originalni, ker imajo krokodilčka, crocsTM piše gor, originalne etikete so na njih ... pridejo pa s Kitajske v cca. 2 tednih - na Kitajskem se pa itak originalni Crocsi med drugim proizvajajo. Jaz sem jih letos naročila že več kot 10 parov in smo z vsemi super zadovoljni. Recimo otroški: KLIK
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 31.5.2011 8:06:02 >
|
|
RE: kje do najcenejših crocs-ic? 31.5.2011 9:36:40
|
|
|
|
thaiss
|
poštnine nad 70€ ni, v kolikor je znesek nižji For Luxembourg, Monaco, Estonia, Portugal, Poland, Slovakia, Slovenia, Sweden, Czech Republic and Denmark the shipping costs are € 14,95 per order. jaz sem že 2x naročila za RR punce, dostavili so mi v 5 ih del. dneh
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: kje do najcenejših crocs-ic? 31.5.2011 9:37:14
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark Bi blo fino, če nas je več, da bi skupaj naročile, pa ne bi poštnine plačale? Je katera za? jaz
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: kje do najcenejših crocs-ic? 31.5.2011 10:18:25
|
|
|
|
darja.mark
|
No ja, potem se pa res skoraj ne splača naročat, če si sam, saj te pride toliko kot če bi kupil tukaj No, če je še katera za naj se javi, 2 sva že
|
|
|
|
RE: kje do najcenejših crocs-ic? 31.5.2011 11:02:05
|
|
|
|
Blink1
|
Če boste naročale... se priklopim tudi jaz
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?