pelin -> RE: Darilo za vzgojiteljici (1.6.2011 22:14:52)
|
Če čisto pošteno povem imam osebno pred temi zaključki, dnevi žena, prednovoletnimi obdarovanji, kar nekako tremo in bi se najraje skrila v mišjo luknjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...Sem pa že dobila vse mogoče od darilnega kompleta iz čokoladnice, košaro z Loccitane kolekcijo, uokvirjeno klekljano sliko, sto in eno unikatno glineno zadevo...skratka, kar dosti stvari se je že nabralo...nekaj smo jih že porabili, kar je bilo za pojesti pojedli, nekaj pa jih imam spravljenih v omari, ker jih po pravici povedano ne rabim in so takoimenovani praholovci...Od vseh zadev me pa vedno so in bodo ganile drobne pozornosti, ki jih sami s trudom naredijo otroci ali pa njihovi starši...in če je zraven izgovorjenih ali pa napisanih nekaj lepih besed, ga ni lepšega darila... V trenutkih ali dneh, ko se zaradi kakšne težke situacije v službi nehote vprašam, če ima določena zadeva smisel, mi prav takšna drobna iskrena sporočila dvignejo moralo in veselje do tega poklica...Vsa ostala darila so v primerjavi s takšnim čisto nepomembna in brezpredmetna... S takšnim darilom zagotovo ne boste zgrešili...v vrtcu so po večini takšne vzgojiteljice, ki so mahnjene na ročna dela in znajo ceniti trud vaših malčkov in vas...Takšno darilo bo res osebno, unikatno in ...poceni, pa še , kar je zame zelo pomembno...vzgojiteljici ga ne bo nerodno sprejeti ali pa se zaradi njega ne bo znašla pred disciplinsko...
|
|
|
|