norice pri odraslem (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

tilči -> norice pri odraslem (30.5.2011 16:58:16)

ali se pri odraslem za norice dobi še kaj drugega kot claritine tablete?
hvala za odgovor

daka -> RE: norice pri odraslem (30.5.2011 18:26:42)

Moj mož jih je dobil lani septembra.Bil je tako prizadet,pri os.dr.ni dobil niti Claretine ampak amo Lekadol.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Bil pa je res bogi visoka vročina 40 C.To se je vleklo 3 dni zato sem kar sama poklicala na infekcijski odd.tam pa je bil dr.tako prijazen in mi rekel ,da ga naj pripeljem.dobil je zdravilo proti herpesu Zosterju,katerega je baje smiselno predpisati do 4 dne izbruha.Stanje se mu je vidno izdoljšalo.Tako,da bi jaz na tvojem mestu prizadeto osebo odplejala čimprej tja.Lp

pelin -> RE: norice pri odraslem (30.5.2011 18:36:58)

s temi zadevami se pri odraslih ni za igrat...Verjetno jih vsi odrasli ne prebolijo tako s težavo, vendar osebno poznam primer, ko bi se za enega skoraj tragično končalo...Očka enega našega vrtečka jih je dobil od njega in je med prebolevanjem pristal na intenzivni negi... 

mojcaziga -> RE: norice pri odraslem (30.5.2011 20:02:02)

Tudi sama sem jih dobila pri 22 letih in od vsega hudega do zdaj, je bilo to daleč najhujše. Trajalo je tri tedne, koze so bile praktično povsod, vročino pa sem imela nad 40 kljub zdravilom. Najprej sem imela Claritine, potem mi je dala ene močnejše (nekaj na Z....) in kasneje sem v bolnici dobila eno protivirusno zdravilo v infuziji.
Ampak za domače zdravljenje pa verjetno dajo res samo Claritine ali pa Fenistil. Nekih kremic in praškov ter podobnega mislim, da več ne prakticirajo. Svetujejo še mlačne kopeli.

lp, mojca

LEJLA -> RE: norice pri odraslem (31.5.2011 12:37:26)

Mi smo nasim otrokom mazali pikice z neko peno, ki se jo dobi v lekarni (poxiclean al neki takega). Ni pa to na recept.
Meni se je zdelo fino, ker hladi, preprečuje, da se zagnoji in pa lepše oz. hitreje se zaceli.

tlb -> RE: norice pri odraslem (31.5.2011 16:27:05)

naj bi se dal VALTREX.

Stran: [1]