K_a_t_i -> RE: Izrascanje petic... (31.5.2011 21:58:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia K_a_t_i - normalno da sem dala tudi otroku nekaj proti bolečinam, Calgel, Calpol in tako naprej, nisem mama ki bi svojega otroka pustila v bolečinah. Pa vendar mu le teh sredstev nisem dajala leto in pol kolikor je trajalo nespanje...malo kruto bi bilo otroka filat s proti bolečinskimi sredstvi vsako noč. Velikokrat ni pomagalo prav nič, ker so bili poleg zobkov vpleteni tudi drugi faktorji! Težko je biti pameten, vsak otrok je zase. Veš kako - v to, da je leto in pol konstantno jokal zaradi zobkov, pa ne verjamem. Se pa moj tudi zbudi večkrat na noč z jokom, ko mu prebijajo zobki - ampak običajno hitro zaspi nazaj. Protibolečinski sirup dobi samo v primeru, če se sploh ne more potolažit z dudo, crkljanjem, previjanjem, celo poigrat se poskusimo, da sem ziher, da ni samo "muha". Prvi je pa tudi se ves čas zbujal in tulil pa smo ga morali nosit. Samo pri njem niso bili krivi zobki, on je hotel, da je mamica pri njemu (je nehal jokati, če si ga dvignil, pocrkljal, če si ga prijel za roko,... - ob hudi bolečini to ne bi bilo mogoče). Ja, otroci so različni, itak.
|
|
|
|