Anonimen -> test.... (29.5.2011 16:29:54)
|
Mede me občutek in cenila bi vaše mnenje... M bi morala dobiti že pred 16 dnevi, pa je še ni, imam pa ves ta čas občutek kot takrat, ko jo bom dobila (občasne bolečine v maternici-križu, špikanje v jajčnikih) pridružili so se jim tudi bolečine/blažji krči v spodnjem delu trebuha, občasen glavobol, občutljive bradavice, napihnjenost v trebuhu (kot da bi imela vetrove, vendar jih nimam) vsi ti znaki so blagi. Povišano imam tudi bazalno temperaturo, ponavadi imam 35,4-35,5, zdaj imam 36,1 pod pazduho in 36,8 v nožnici, kjer je ponavadi 36,3. od nekdaj imam zelo nizko temperaturo, tako da ne vem če lahko zaupam temu sistemu. Problem ki me muči je, da je test po vsem tem času še vedno negativen..... Uporabila sem ene poceni teste naročene s kitajske in pa BabyCheck ter First sign.... Po izračunu, glede na dan ovulacije bi morala biti v 5. tednu nosečnosti. Ali se na uz že vidi kaj? Strah me je namreč, da bi v primeru, da grem k ginekologu dobila tbl za sprožitev M. ker se ne bi videla nosečnost. Ali je spolh možno da se po tolikih negativnih testih sploh noseča? Hvala za razumevanje že vnaprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|