pupika83 -> RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI (2.9.2011 17:57:43)
|
Jagodka82, pupa_b [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Pa tako sem bila prepričana, da vama rata. Ampak glavo gor in pogumno v nove boje, tudi vajin čas bo prišel!!! Felidae ne še obupat, mogoče pa ni še vsega konec. Upanje umre zadnje! Kam ste pa klicale dr. Reša, v ordinacijo ali na mobitel? Sej vem, neumno vprašanje, ampak ... [sm=smiley1.gif] Mia, držim pesti, da nas čim prej razveseliš z lepo novico. [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Pri meni pa danes pade stopka (me je že zdej mal strah [sm=jezicek.gif]). So bili danes vodilni folikli na vsaki strani po 21 in še ogromno malo manjših. Najbrš me je zato tako špikalo zadnje dni [sm=smiley1.gif]. Endometrij je bil tudi lep, tako da v nedeljo punkcija. Držte pesti, da bo čim več celic. [sm=smiley1.gif] Ne111, sicer še nisem bila na transferju, ampak če bo vse ok, imam namen iti naslednji dan delat. Tudi po punkciji (prejšnjič) sem šla, je pa res, da je bila povsem neboleča. Punce, če zna katera urejati seznamček, bi prosila, če me zamenja. Ne vem, ali ne znam ali je kje drugje problem, ampak meni doma to ne gre, se ne da. V službi je zdej pa čist preveč ljudi, da bi mi to uspelo [sm=smiley1.gif] Držim pesti za vse, da bo čim prej spet kakšna oz. čim več [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]
|
|
|
|