|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   leah???
17.8.2005 21:59:20   
Moyca_
a se še držiš diete in kako ti gre. Nič več ne poročaš in sem že mislila na tebe- a še vztrajaš ali ne:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   leah???
17.8.2005 22:16:38   
Anonimen
Mogoče pa je že na poti v Ameriko.....zakaj pa greš pravzaprav tja živet, Leah?? Sem te že hotela nekajkrat vprašati, pa skozi pozabim. Jaz sem si vedno želela v Miami, ker sem bila nekoč kot najstnica, zaljubljena v Vanilla Ice-a. Priznam, a mi je nerodno.:ups::ups::ups::ups: On pa je tam živel. Če greš, ga lepo pozdravi, boš.:)

Ja, za dieto pa si vsak dan poročala, zdaj pa te več ni.

Moyca, ti pa nisi nič rezultata javila na naši dietkarski temi, Dieta 11. dan smo že.:) Si nas zapustila?:zmeden2:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   leah???
17.8.2005 22:29:39   
Moyca_
ne, ne, ne saj hujšam in sem pridna, ampak vas spregledam:ups::ups:. Bom poročala tam okrog 1.9;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   leah???
17.8.2005 22:32:02   
Anonimen
Ouki douki. Očitno pa Leah spi, se nama ne javi.:zmeden:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   leah???
17.8.2005 22:36:02   
Moyca_
aja, pa frutka me je v nedeljo na Girls naitu prisilila da sem grešila:)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   leah???
17.8.2005 22:43:12   
Anonimen
Oj, ti grda Frutka, kako si bila lahko taka????? Verjamem pa, da nisi rabila Moyci kaj dosti roke zvijati, kaj?:)

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   leah???
17.8.2005 22:46:11   
polona2
Vanilla Ice-a so ustrelili že pred časom.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   leah???
17.8.2005 22:51:14   
Anonimen
Kaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj?????????????????? Od kod pa to????? Če pa je on nehal delati v glasbi, si odprl svojo trgovino z bicikli in zaživel normalno, dobil dojenčka. Zakaj pa to???

Daj nehaj, sem tako šokirana, da me bo pobralo.:(

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   leah???
17.8.2005 23:01:48   
polona2
Ravno zadnjič sva z mojim:love: debatirala o tem, ja, upam, da se motim, no, daj preveri raje na netu, da ti ne bo kratilo spanca, ali pa še hujše, da se ne boš zaradi frustracije na kakšne piškote spravila...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   leah???
17.8.2005 23:02:18   
Anonimen
Sem šla hitro preverjat zadevo na net. Pa ni res! Izvedela pa sem, da se je vrnil nazaj na glasbeno sceno z malo drugačno zvrstjo rapa, a žal neuspešno. Ima pa še napisane datume turneje, tako da še čez 3 dni nastopa v Buffalo. Joj, skoraj me je kap. Polona, ne straši, bom vse kile v trenutku izgubila.:)-:)-

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   leah???
17.8.2005 23:06:09   
Moyca_
tipson nič ni mrtev. Ima tudi svojo spletno stran- dvomim da jo imajo mrtveci. Pa še zelo aktiven je po vrhu, tak da

http://www.vanillaice.com/

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   leah???
17.8.2005 23:06:34   
polona2
Sorry:ups:, me veseli, da ni res, moj:love: je bil v to prepričan, mene bi tudi zabolelo, če bi se J.Deppu kaj zgodilo, ali L.Kravitzu, ali D.Bowie-ju:):):):)...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   leah???
17.8.2005 23:07:13   
Anonimen
Yeah, tu gor sem zdaj letala histerično in iskala slabo novičko. Uf, zdaj pa bom mirno spala.:)

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   leah???
17.8.2005 23:08:22   
Anonimen
To so neke naše t.i. najstniške ljubezni, ne? Ko pa je prišel moj :love:, pa je Ice kar hitro letel s sten. Sem pa bila celo članica njegovega Fan Cluba.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   leah???
17.8.2005 23:15:29   
Annny
Mislim, da je bil TuPac (al kako se že napiše) tisti, ki so ga:(

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   leah???
17.8.2005 23:23:12   
Anonimen
Ja, to pa vem. Bogi.:(

Pa Notorius B.I.G., za katerega je potem Puff Diddy napisal pesem I'll be missing you, zame ena najlepših pesmi vseh časov.:(

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   leah???
17.8.2005 23:23:29   
polona2
2Pac, ne Annny, midva z:love:sva se pogovarjala prav o Vanilla Ice-u, ker je bil na tv ravno prispevek o njem in je potem od Erika prišla ta informacija, ga bom prav vprašala, iz kje jo je potegnil, ker po nepotrebnem strašim sotrpinko.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......