Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz pa sem po novem 164cm.... sicer ne vem kako mi je ratalo po 10 letih zrastit za cel centimeter:)-
Zadnje čase mi je celo všeč da sem med manjšimi... lahko kupujem otroške stvari (trenutno imam na sebi majčko št. 10/12) za polovico manj denarja.:)-:)-:)-
Motovilcica, zato imam pa jst probleme s kupovanjem hlač. :grrr: Moram vse enkrat ali dvakrat podaljšano kupovat :grrr::grrr: Pa ko bi to dobila v vsaki trgovini :grrr: Do sedaj poznam samo 3 takšne trgovine :grrr::grrr::grrr: Pa naj še kdo reče, da so dolge noge super :grrr::grrr::grrr: :)-:)-:)-
Najboljš da grema skup kupovat hlače..... jaz ti dam moj ostanek pa ti bojo lih prav...:)-:)- Sam pri meni je drug problem: če kupim hlače z navzven krojenimi hlačnicami... potem ko jih skrajšam... tistega navzven krojenega skoraj ni več:(( Ko sem bila v SŠ sem bila navdušena nad hlačami ki so imele vzorček na hlačnicah (spodaj pri gležnjih... sam kaj... ko bi vzorček odrezala če bi jih hotela nosit.:(
:bravo::bravo::bravo: imam celih 175 cm Problem: moj :love: pa 170 Dobra stran: ima pa kej druzga večjega :):):):):):):bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:8)8)8)
Evo, imam hipotezo. Po odgovorih sodeč sinočne nočne ptičke v povprečju precej manjše od tistih, ki jih sinoči ni bilo na RR in so se oglasile šele zjutraj.
Hipoteza se glasi: ponočevalci so manjši zato, ker niso hodili dovolj zgodaj spat. Posledično so spali krajši čas, ker pa se rastni hormon dokazano sprošča šele po daljšem spancu, ga ponočnjaki niso dobili dovolj.
Kaj menite, če še sploh berete to temo?
Mehurčica, ti imaš pa dolg spisek! A ni gor tudi Vin Diesel in sploh mlado meso?
U, matr, Joe...a potem bi jaz imela meter osemdeset, če ne bi hodila pozno spat!:)-:)-:)- Po moje sem not prinesla, ker sem včasih spala do enih popoldne.9nebesa:bravo:
Joe, to bi pa kar držalo. Jaz sem že zarad smučanja bolj malo spala. Za kakšne tekme smo se zbujali že ob 4h zjutraj. Zvečer sem pa gledala filme pri priprtih vratih v šipo od omare, samo da bi vse vidla.:)-LOL!