Homeopatska zdravila (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Peli -> Homeopatska zdravila (26.5.2011 14:06:47)

Zanima me ali dajete otrokom homeopatska zdravila tudi brez posveta s strokovnjakom na tem področju?
Pozna mogoče katera granule Thymulinum C30?
Bi dajale homeopatske granule za imunski sistem otrokom? Jim lahko kaj škodijo?

ALWAYS LARA -> RE: Homeopatska zdravila (26.5.2011 14:12:51)

sem dajala in dajem. homeopatska zdravila nimajo stranskih učinkov

Peli -> RE: Homeopatska zdravila (26.5.2011 14:16:01)

Še to, sprašujem zato, ker sm te dobila, jih je mami prnesla ki jih je dobila od ene znanke.... pa si jih kr ne upam začet dajat. Maladva pa sta res karnaprej prehlajena in kašlata... zdej me pa že matra, al začet dajat, al ne...[sm=zmeden.gif]

kristinaj -> RE: Homeopatska zdravila (26.5.2011 14:49:11)

jaz sem naši jeseni dajala oscillococcinum, ki je baje antivirotik...

m_o_i -> RE: Homeopatska zdravila (26.5.2011 18:29:58)

sem ze v eni drugi temi "pametovala" nekaj v tem smislu: homeopatska zdravila predpisujejo homeopati glede na osebo kot celoto. torej-ce imata bolezen X en kolerik in en melanholik ni nujno, da bosta dobila enake kapljice/kuglice, ker imata razlicna karakterja [sm=smiley1.gif]

in ja, skodijo res ne, ker so premale koncentracije-pomagale pa tudi ne bojo, ce niso "taprave"

majana79 -> RE: Homeopatska zdravila (26.5.2011 20:08:23)

tako kot je moi napisala

jaz sicer zase uporabljam tiste s 30c 'koncentracijo' - so nekako kot naša pomožna zdravila, ki jih dobiš v lekarni, v UK npr. pa to dobiš tudi prek spleta, in si v primeru bolezni pomagam z njihovimi navodili, z eno knjigo o homeopatiji, pa še se zgodi da enostavno ne zadanem pravega zdravila, ker je prepoznavanje simptomov izredno pomembno

Stran: [1]