kazen-neplačana (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

katicka -> kazen-neplačana (26.5.2011 14:01:24)

mene nekaj zanima....moja prijateljica je dobila od policije pred časom kazen.....zdaj pa me zanima če se ti vsedejo na trr ti lahko denarno socialno pomoč vzamejo ali ne.,....

lp

*miska.mcc* -> RE: kazen-neplačana (26.5.2011 14:19:17)

ne. nobenega socialnega transferja. niti otroskega dodatka ne smejo pipnit.

Klemy82 -> RE: kazen-neplačana (26.5.2011 14:39:52)

Lahko pa faše uklonilni zapor. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kristinaj -> RE: kazen-neplačana (26.5.2011 14:48:28)

ne. raznih dodatkov in pomoči ni moč vzeti....

Šarki -> RE: kazen-neplačana (26.5.2011 14:54:12)

al pa če ima avto, ji avto zarubijo. sicer traja, ampak vendar...

Jantar -> RE: kazen-neplačana (26.5.2011 20:04:36)

Tko kot so druge napisale nobenega transferja iz CSD-ja ne morejo vzet ga pa za višino zneska blokirajo in ga lahko dvigne sam na matični banki v tekočem mesecu,....torej če pomoč dobi 20 v mesecu ma časa do zadnjega v mesecu dvignit drugače ga sprovedejo naprej,...pa če bo dobila kot izvršbo na TRR bo še ob kr neki € za postopek sprovedbe izvršbe,...odvisno od banke in zneska,.....moje mnenje je da bolje da plača,....

Volga -> RE: kazen-neplačana (26.5.2011 20:51:01)

IZVIRNO SPOROČILO: katicka

mene nekaj zanima....moja prijateljica je dobila od policije pred časom kazen.....zdaj pa me zanima če se ti vsedejo na trr ti lahko denarno socialno pomoč vzamejo ali ne.,....

lp

ma, boljš, da greš plačat, pa je.

m_o_i -> RE: kazen-neplačana (26.5.2011 21:58:31)

v primeru vracila dohodnine bo le to DEFINITIVNO zmanjsano za visino kazni [sm=smiley1.gif]

in dohodnino bo (ugibam!) najverjetneje dobila vrnjeno, glede na to, da je na socialki

Stran: [1]