igre na poroki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sanja k -> igre na poroki (17.8.2005 21:08:54)

Pozdravljene!

Bliža se najin dan, najino poročno:sloncek zabavo bi rada popestrila z kakšno zabavno igrici za svate. Ali ima kakšna kako idejo

Hvala in LP

Suzi* -> igre na poroki (17.8.2005 21:12:29)

- Ženske na stole, jabolka med kolena, moški zavezane roke, kdo prej poje jabolko, zmaga.
- moški sedijo, v ustih imajo žličke in na njih goreče sveče. Ženske ugašajo sveče z vodnimi pištolicami.

lenika -> igre na poroki (17.8.2005 21:17:22)

Srčkov ples.

sanja k -> igre na poroki (17.8.2005 21:43:52)

Kako pa zgleda srčkov ples

LP

lenika -> igre na poroki (17.8.2005 21:48:56)

Naredijo se srčki na katere se napišejo imena. Po dva para npr. Eva, Adam... Te srčke se pomešane razdeli med moške in ženske, ki poiščejo svoj par. Nato pari na določeno glasbo plešejo (ločeno), ko glasba neha igrati, se mora vsak par poiskat, lahko tudi dvignit partnerico, usest na kolena... Tisti par, ki to naredi zadnji, izpade in igra gre naprej, dokler ne izpade zadnji par.
Upam, da sem povedala dovolj jasno, če pa ne, pa kar še kaj vprašaj.

inna -> igre na poroki (17.8.2005 21:58:32)

kočijaš

bskrle -> igre na poroki (17.8.2005 22:08:35)

Mi smo tehtali poročno torto, smo se gospodinje krepko zmotile PRI UGIBANJU TEŽE.

Anonimen -> igre na poroki (17.8.2005 23:20:11)

Mi smo svate oblačili v različna oblačila. Izpadlo je ful dobro, nasmejali smo se, da smo se jokali zraven. Drugače pa ti svetujem, da si še kaj pogledaš na tej strani, jaz sem tam našla marsikaj zanimivega in uporabnega.

www.najporoka.com/forumi

Anonimen -> igre na poroki (17.8.2005 23:20:47)

www.najporoka.com/forumi

Anonimen -> igre na poroki (17.8.2005 23:21:25)

Ja pa zakaj ne dela??? :zmeden:

Anonimen -> igre na poroki (17.8.2005 23:24:14)

Evo, mogoče boš tukaj našla kaj boljšega:

http://www.najporoka.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=11&TopicID=21&PagePosition=2

Anonimen -> igre na poroki (17.8.2005 23:28:00)

To bo zadnje, je pa marsikatera igra prav zanimiva. Pride pa lahko v poštev tudi kje drugje in ne samo za poroko ali dekliščino in fantovščino:

http://www.najporoka.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=9&TopicID=22&PagePosition=2

CUKRČEK -> igre na poroki (18.8.2005 6:44:32)

pivski vitez

baguSka -> igre na poroki (18.8.2005 15:42:11)

evo jst sm glih iz tunizije pršla pa so mel take fore da res dol padeš od smeha:

1. para pokata balone: najprej s trebuhi, potem z ritjo, nato pa se on vsede na stol, ona pa z zaletom skoči nanj in mora počit balon (kdor je najhitreje popokal vse balone je zmagu)
2. ona je sedela na stolu z zavezanimi rokami, mod nogami pa je držala prazen kozarec, on je imel zavezane oči cca 5 m stran od nje, med nogami pa polno flašo vode; ona mu je morala govorit levo, desno, naprej natoči, s tem da je mel on tud zavezane roke in sta vse mogla delat samo z nogami in z besedami (kdor je meu na koncu najbl poun kozarec je zmagu)
3. partnerja sta si izmenjala cunje; to je zgledal tko, da je partner mogu oblečt cunje od partnerke, ona pa od njega in sta mogla odplesat en ples (na koncu je zmagu tist ki je biu občinstvu najbl simpatičn oz. katermu paru so najbl ploskal)

Smo pa vidl še eno berbersko poroko, k so jahal kamele in konje, pa na bobne so igral pa na tiste njihove piščalke. Res je blo dobr.:)-

Stran: [1]