mojškra
|
Evo jaz se javljam na raport. A sem prepozna? Bo že Ja prav, evo častim tortico , a jo moram sama speči??? Ja kolikokrat sem pa zamudila? Dvakrat? A nisva z Urshy skupaj? , bova skupaj pekli, mislim, da sem jaz par ur sam za tabo Pettyyyy-telovadba-za pikca pokca ali zate??? Ej, boš nam ob priliki pokazala kakšne prijeme vse ste se učili, da še jaz naučim mojga tamalga-otročka mislim. Teta M-ojla, ah te , jaz še je sploh nisem dobla, pa me prav skrbi, da bom na morju, čisto zares. Pa ker ima G zdaj dosti majn obrokov mojega mleka, se zna zgoditi, da se prikaže. Mene nič ne moti, da je nimam, naj še kar počaka. Špica-ojoj, verjamem kako ti je. Poskusi čimprej iz Lj, da boste bolj mirni S*-ej super, to bi bilo super. Pa če tudi ne gremo plavati, lahko prideš za cel dan v LJ, in bomo malce razporedile dan. prideš k meni že dopoldne, potem se s puncami dobimo, pa malce greva naokrog, pa malce spet pri meni, saj smo to že z nekaterimi naredile. To bi bilo super. Na kavico si ti res ne splača, zato pa, pridi kadar želiš, jaz sem itak skozi sama doma, oz. pridita. Kolikokrat se vidve še dojita? Urshy- ti lumpa, a moram speči tortico?? Prav evo ni panike, žur pri meni ob torti. In izbrala si bom ful vroč dan, pa spekla tako čokoladno torto da se nobeni ne bo dalo jest, in bo zame vse ostalo, . Kok sem poredna a ne??? Jaz sem se sladkemu odpovedala, tako da imam abstinenčno krizo, in že sanjam torte. Bodite lepo pridne in ne nagajajte otročkom. Zdaj pa nekaj o GH-moram pohvaliti od Urshy T, kako ta otrok velik poje. Ko gledam jaz mojga G, ta poje pikico proti njemu, pa je tak bajsek. Pojma nimam od kot jemlje toliko kalorij . Od Petty R pa je itak car že od vsega začetka. Jaz počasi tamalčku že kar vse dajem, razen seveda kakšnih orehov, pa svinjine, pa jagod (čeprav jagodni jogurt smo že tudi jedli). O zadnjič sem klicala Pettyyy, ker se je G ful basal s pomarančo, in sem jo nujno rabla za nasvet ali je ona že dala svojemu R, pa itak on je CAR, on je vse . Zdaj pa otročki lepo spančkat
|