|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 3.del
30.5.2011 9:34:51   
S*
Evo še mene user posted image  user posted image  user posted image . Kako to da smo na novi temi?? Jaz malo zaostajam, Kaja je v petek zakuhala in smo bli kar bogi ta vikend, ji je z noska teklo, pa kašljala je. posledično nismo ponoči nič spali in čez dan smo bili sitni, tako da ni bilo časa za RR. Ma sedaj smo boljše in mami obljubi da se bo bolj ažurno javljala.

Se mi pa kar toži po teh vaših srečanjih, res škoda da nisem bljižje doma. Si pa ne upam sama do LJ, ker Kajo včasih zgrabi in tako protestira v avtu da je user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.5.2011 9:41:57   
betricija
dan
najprej špica welcomen back. je bil že čas, čeprav kot sem zasledila, se ti bo skeglalo, ker hoče tašča mačka nazaj pripeljat..kdo zdaj koga pogreša; tašča mačka ali maček njo user posted image ..mal heca...superca bi bilo da bi dobila službo, že sedaj user posted image user posted image user posted image ..

petyyy saj jaz tudi upam, da obstajajo kakšne kreme, samo ne vem kje jih dobiti. kje si ti kupila kremo? pa saj ne da ne vem kje dobiit, samo zaupam ne skoraj nobenemu od proizvajalcev. mene lahko tud po nagi riti našeškajo, jaz ne zaupam tem prodajalcem bio hrane na tržnici ker sem imela sodelavko, ki je prodajala bio zelenjavo, vrt je imela pa zraven betonarne...kakšen prah je bil tam skoz.torej; katero kremo si kupila?

urshy, revca. ma se mi smiliš. ne vem kako naj ti svetujem glede T in njegovega spanja. koliko pa čez dan spi? mogoče pa čez dan spi preveč. ko sem šla jaz na razgovor za vrtec so mi rekli, naj počasi kakšna 2m pred sprejemom (če bo seveda sprejeta) S navajam na vstajanje ob 6h (ker bo takrat prišla v vrtec..sam to mi je absurd), potem pa nič spanja do 12h.takrat kosilo (a sedaj naj spremenim prehranjevanje?) in šele po kosilu spanec. so rekli, da imajo primerke, ko jih pol otrok prve mesece enostavno zaspi med zajtrkom,ker ne zdržijo več. in da je treba samo 1-2x na dan jih dati spat. no naša itak spi (še sedaj ko to pišem) do 10h, potem pa okol 12 za akademskih 15min in potem še okol 17h za okol pol ure, potem pa jo zmanjka ob 20h.danes je imela malo težave nazaj zaspat ob 6h, samo je potem po eni uri le zaspala.

glede partnerjev...ahhhh..ne bom izgubljala besed.po njegovem sem zato doma, da otroka čuvam in mi ni treba nič delat. on dela, on plačo nosi domov (to me tolk razjezi, ker ima cca 400€ sedaj večjo plačo, ker ima prevoz in malico , jaz pa plačujem vse položnice in hrano in še kredit in pol pravi da zapravljam zato mi konec meseca nič ne ostane). glede pomoči; saro je 1x samkrat previl. si morš mislit. ko se pokaka in normalno kakc smrdi, gre stran, ker mu to smrdi, kopam jo jaz, hranim jo jaz, na sprehod ni šel še nikoli sam z njo.torej, pomoč od nič. pa skoz neki dela po bajti, ko ga jaz prosim za pomoč, se naredi neumnega in bo že čas, ko ga pa mamica prosi, pa takoj dol leti...sem tolk jezna..sam tko je.zato pa naj se ne čudi , zakaj spi v dnevni sobi...če imam mir čez dan, da mi nič ne pomaga, hočem še ponoči imeti tišino :)

mojškra, saj je ne silim več. bom probala vsakič sproti malo.mleko bi pa takoj pojedla.
no pa sem se razgoorila.čakamo kakšne novice od jone..bi lahko že domov prišla, sicer pa če bo drug teden lepo vreme, odpeketam na morje. in mojga že skrbi kdo mu bo kuhal in kdo pospravljal in kdo gate pral...jojjjj.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.5.2011 10:12:04   
Petyyyy
Dan

Nobena ne komentira kazni, očitno bi vse torticouser posted image user posted image user posted image user posted image
S* na novi temi kar tako, pa seznamček smo naredili, da vemo kdaj in kdo, če ne je zmeda, no vsaj pri meni, nas je že velikouser posted image
Betricija in Urshy, zgleda da so vsi očki isti, imajo krtkove roke, zvečer pa pričakujejo svežo, spočito in nasmejano ženouser posted image , ah bo že bolje, važno da so njihovi pikci, kot radi rečejo. No, moj reče, da bom že vidla ko bo R zrasel, da mene sploh ne bo upošteval, ja pa jadeuser posted image
Grem v šoping, ta prave volje sem
Betricija, kremo za R sem kupila v lekarni, priporočilo pediatrov za 2011, La roche -posay, ti pom poiskala link dermatologinje, kjer so mamice spraševale po učinkovitosti in optimalni izbiri za male dojenčke.

Rok 15.10.2010

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
30.5.2011 12:11:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petyyyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
30.5.2011 12:12:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
30.5.2011 22:01:58   
mojškra
Registrirana-user posted image user posted image .
Petyy-evo mene, jaz že nočem peči torte, bom pa jo z veseljem jedla. Katera se danes ni javila? Teta M?
Betricija-če pa je tako kot praviš, je pa hudić. Midve z Urshy sva danes malce po mobiju pošinfale naše velike otroke (možičke), tak da se jim sigurno kolca user posted image user posted image user posted image .

Urshy- katastrofa s tem spanjem. Mi smo danes zvečer komaj zaspali, in to zdaj pred pol urami, s tem, da prejšnjo noč-užas, potem čez dan je spal 1 uro v vozičku, no to je pa tudi vse. Morda bo pa kakšen zobek pokukal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.5.2011 7:09:14   
S*
Dobro jutro!

Danes sem se pa kao naspalauser posted image , smo se samo 2x zbudili, no 3x če štejem še ob 6h. Jaz sem potem ustala, K pa še spančka. Obeta se nam lep dan, tako da midve kmalu šibava na kavico v mesto, popoldan pa na piknik ima brat Rd. Ta teden smo vabljeni na 4 Rdje, hudiča bo šla porodniška cela za darilauser posted image .
Preživite en lep sončen dan.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.5.2011 8:16:02   
Petyyyy
Jutro

Spanje čez dan tudi nam dela težave, nič več dvournih spancev, 2* po pol ure do 45 min., in to je to.  pol smo pa sitni z POP..., izkoristit lep dan, baje bo spet dežek

Rok 15.10.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.5.2011 9:32:24   
betricija
se pokorno javljam, čeprav bi z veseljem naredila torto ali pa princes krofke (moja specialiteta, da se malo hvalim), samo od kar imam S, ni časa. sem kar malo razočarana, ker imam tolk posode, strojev, pa tako nič časa.včeraj sem še enkrat naredila šebeso in bezgov sirup, ste pa babe očitno dobr opravljale možičke, ker se je našemu kolcalo po piru do 10h zvečer, ko je končno prišel domov..s pira..dobr da ima za to čas, ko mu rečem, da bi lahko bil več s S kot pa na piru, pa dobim po nosu, da gre on itak na pir šele ob 7h, eno uro preden S zaspi in to je to. pa tako luštno jo je dat spat, ko se začne pogovarjat z glasbenim vrtiljakom in potem pikira obe roki proti ustam in tisti prst, ki prvi pride v usta, zmaga in kmalu že spimo.
torej, ko bo čas, spečem, se dobimo in se še naprej redimo :)

S* lepo te je spet brati. ja res se že dolgo nisi oglasila. K je pridna, lepo kofetki, pa da boš čimmanj opletala z jezikom, da ne boš kakšne burje prinesla, jaz grem na morje in mora biti lepo vreme. čeprav, burja je zmeraj lepo vreme a ne.

Petyyy in ostale, ki imate probleme  s spanjem..evo, sem včeraj samo omenila, da se ne bi rada preveč hvalila, ponoči ob 3 je bil tak grozn jok, da potem še nisem do 5h zaspala, medtem ko je naša spet samo prst lovila v usta in je spala tako trdno naprej, da sem jo nekajkrat prijela za rokco in pogledala če sploh še diha.kaj je bilo to sploh ne vem.jok pa tak..brrr

nič, grem v ljubljano, malo še v šoping, v četrtek pa via vrsar :)

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.5.2011 12:32:53   
Urshy78
glede na to da nimam pojma o peki tort, se samo na hitrco javim user posted image
T pridno pančka v vozičku, danes ponoči je bil priden, ga bom kar pohvalila user posted image
se zvečer še javim pa takrat kaj več napišem, papa user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 35
31.5.2011 14:05:12   
Teta M
Evo še mene...user posted image
Medve danes šle po mojo mami,bo jutri mirkala I,ker grem jaz h kozmetičarki in še na manikuro...user posted image
Drugače pa smo spali še kar ok, najprej je spala 3 ure, potem 1 uro,potem smo bile med 24.30 in 2 uro pokonci,je jokala,pa full jedla,pa jokala....no ob 2h zaspala in smo spale do 6h, se previle,pojedle in spale do 9h...
Pri nas se je pol ure nazaj tako ulilo,naša pa ob vsem tem grmenju zaspala v sekundi v sobici.. user posted image
Tiste ki imate že user posted image , a jo redno dobivate? A vam je kaj zamujala po prvi?

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.5.2011 14:25:26   
špica84
Dober dan

Eto se še jaz javljam na raport,ker torte ravno ne znam spečt :)
Danes je moja miška splala do 9 oz. smo kar vsi spal do takrat.Potem sem bila pa na španciru z petty :).
Zgleda da si službo tako močno želim,da jo še sanjam user posted image
Je pa mala deanes skoraj celo porcijo zmazala hruške in banane in potem še porcija mleka,sedaj pa pančka.
Drgač mi je pa prav čudno po dveh dneh sem se že naveličala lj,dober da imam družbo mamic.

Moja m je po prvi oreng zamujala,da sem se že ustrašila in šla test delat,je pa oreng močna tale m-samo hb ni boleča

< Sporočilo je popravil špica84 -- 31.5.2011 14:27:30 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.5.2011 15:21:14   
Teta M
Špica: hvala za info...ma jaz sem bila navajena da dobim user posted image točno na 28 dni, pa mi je sedaj čudno,ker mi zamuja že 2 dni...ampak verjetno bo trajalo predno se spet nek red vzpostavi...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.5.2011 20:15:22   
Urshy78
čer, evo, dala T pančkat in zdaj upam da bo nekaj časa mir user posted image user posted image

Betricija, T čez dan niti ne spi veliko, danes je recim spal dvakrat po pol ure, drugače pa zdaj približno 2 uri do 2 uri pa pol. mah jaz mislim da ni kakšnega pravega recepta. če se odloči da ne bo spal, potem pač ne bo, pa lahko naredim karkoli..user posted image
joj tole uvajanje v vrtec se pa ne sliši čisto nič luštno. tudi tebi bo tole težko, sploh glede na to da rade dolgo spita, a ne user posted image
jaz imam res srečo, da ga bo prvo leto lahko imela mami, drugače bi bila tudi pri nas kriza glede vstajanja, hranjenja in spanja...
pa na morčka greš, blagor user posted image uživejte max!

ja tudi moj dec je dost podoben tvojemu, ma se mi zdi da so skoraj vsi več ali manj enaki, vsak koker se pogovarjam z mladimi mamicami..moj ga ima čez dan približno 3 minute, ga malo polubčka, potem je pa to to..potem je pa delo okoli hiše in v njej, ampak je še vedno narejeno vse neki na pol user posted image mah jaz se tudi brez njega čisto dobro znajdem user posted image

Petyyyy, je šoping uspel, si si kaj lepega kupila? a si dala R surov mango? koliko si mu ga pa dala? pa kakšne kosmiče si mu dala? jogurt-navaden, koliko pa tega? jaz nimam filinga koliko mu naj dam, vem pa da kolikor mu bom naredila, toliko bo pojedel user posted image
ja, naši čmrlčki bodo zdaj čez dan čedalje manj spali. bodi vesela da R vsaj ponoči lepo spi, si pa predstavljam lahko da ti je kar malo zoprno, glede na to, koliko je R včasih spal čez dan.

S*, a je K zdaj ok? ja tale darila pa vem da stanejo še pa še user posted image
upam, da boš en dan res lahko prišla v LJ, mogoče takrat ko bo K malo večja a ne user posted image

Mojškra, ja midva se itak slišiva skoraj vsak dan da malo pošinvafa najine lumpke, no včasih pa tudi kakšna pohvala pade user posted image

TetaM, si preživela tetoviranje? user posted image jaz vem da okoli oči si ne grem več delat, me je preveč bolelo. obrvi si bom pa še enkrat dala po moje.
pol si zdej spedenana user posted image
midva sva tudi dons spala do devetih user posted image se je pa najprej zbudil ob enih, potem čez tri urce, pa sem ga kar pustila, je čez pol ure utihnil, potem se pa ob pol šestih spet zbudil, sem ga dala k sebi in sva skupaj zaspala.
jaz user posted image na srečo še nimam, pa je res čisto nič ne pogrešam. naj pride čim kasnej.

Špica, wb! o, pridna Ž, vidim da ima dober apetit, kar tako naprej user posted image
a ti si pa že user posted image dobila, pa še dojiš?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 39
31.5.2011 20:19:52   
betricija
čer
evo jaz doma, iz ljubljane. sem pa komaj prišla do ljubljane. sem avto zaletela..ko sem tko hitela, da bi šla od doma, ker mi tašča ne pusti, da S diha, ko je skoz v njej in se dere po ulici, sem šla ritmsko in butnila zadnji del v zidarjevo prikolico. prikolica preživela brez praske, moj pa popraskan do amena..mah..se bo moj sedaj ukvarjal z avtom, ko bom jaz na morju,z njegovim avtom :)

tako, da če se jutri ne oglasim, doma pripravljam za morje, pa likam in pospravljam..

moja user posted image , je že redna. že 3x dobila. na začetku full noro močna, naslednjo dobila čez 25dni, pa spet močna in na 26dni, zdaj na zadnje prišla 28dan in trajala ful malo, da sem se že ustrašila, da je kaj narobe. ker mi je moja G rekla, da so mi takrat, ko sem morala na čiščenje posteljice, naredili neki obliž na MV, ki prepričuje, da bi se MV zalepil skupaj in ne bi nikoli več morala zanositi, niti po naravni poti roditi...čudno se mi zdi zato, ker sem prej imela močne z celimi kepami ven mi je šlo, sedaj po porodu pa samo normalna M. kar mi je všeč, sam vseen, kaj pa če mi kaj notri ostaja??eh, slabe misli stran, gremo na morje..do 14.6.se lepo imejte :)

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 40
31.5.2011 21:35:44   
Urshy78
Betricija, mah, saj je samo pleh user posted image user posted image user posted image
uživej še namesto mene na morju user posted image

a sem že povedala da se T že zna sam obračati iz hrbta na trebušček in obratno user posted image user posted image se mu ful fajn zdi in se nonstop obrača.
včeraj sem ga 3 minutke pustila samega v njegovi sobi na igralni blazini in ko sem prišla v sobo, je bil sredi sobe na trebuščku in se smejal na ves glas user posted image user posted image

jutri imava pa plavanje, potem bo pa T pri moji mami, ker grem jaz v šoping in na tortico user posted image

lepo in mirno nočko vsem.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 41
31.5.2011 21:48:04   
špica84
Ja jaz še dojim in sem že dobila m.

Ja ž ima zelo dober apetit,sicer kljub temu da ji dam skoraj en cel obrok gh mi še vedno obe sprazni pri obroku.Upam da me ne bo tista bajsasta dr. kregala.
Urshy kam pa greš v šoping.

A naša jona se še kr potepa.
Kdaj bo naslednja tortica :)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 42
31.5.2011 22:16:22   
mojškra
HOJLA

Evo, se javljam, verjetno bi kakšno torto še spacala skupaj, ampak za vsak slučaj se javim, pečenje pa kot izgleda bomo prepustili Betriciji, in to takrat, ko bomo organizirali piknik, z našimi sončki in z možički, seveda če boste za.

Špica- jaz pa še nimamuser posted image , ampak me že par dni nekaj matra, pa tečna sem tudi, tako da je možnost da se prikaže. Sam upam, da glih na morju ne fašem, ker to pa ni glih fajn v kempu.

S*-si se le javila

Petyy-a si ti vidla kako smo se vse vstrašle pečenja torte????To ne morem verjeti. Hudooooo, fajn, super user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.6.2011 9:30:47   
Teta M
Jutro!user posted image
Kako ste spali ?
Medve še kar ok, čeprav je zaspala ob osmih in se zbudila čez pol ure in bila pokonci do 22h, pa se je potem čez 3 ure zbudila, pa potem čez 1 uro,pa spet čez 3...ma kar ok moram rečt....se pa vedno v joku zbudiuser posted image

Urshy: danes grem na permanentni make-up,bom poročala kako je bilo.....
Uff,jaz bi z veseljem  torto naredila, jagodno npr.ker so sedaj aktualne,ampak bi nekdo moram I mirkati tačas...user posted image
No,evo kavico sem v miru spila,moja mami zabava I,sedaj pa počasi proti Lj in opravkih...še prej pa papico pripravim za mojo princesko....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.6.2011 10:40:08   
cukica
Pozdravljene mi smo bili danes cepljeni.Nejc je full priden in imamo 6620 g in smo veliki 67 cm.Ponoči spimo po 8 ur in zaenkrat naj pri tem naj kr ostane.Sva pa tudi probala z gh in zaenkrat je kr dobro sprejema.Smo pa naročeni za nov postopek in imamo pogovor 13.9.

Kako ste pa ostale?

Kar se pa tiče zvijanja se pa zvija ko leži na boku in se zvija v črko c

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.6.2011 15:05:25   
špica84
Helloo

Pri nas je bila obupna noč.Zbujala se non stop.In prva stvar,ko sem se zjutraj zbudila je tašča zakaj je pa mala ponoč jokala,povsod nos vtakne :(

Je rekel moj da bi me najraje jutri že dol odpeljal,pa da počaš poštimava stanovanje,ki ga je treba malo prenovit.Sploh več nimam bit volje v lj.Ali pa popravljat odnosa s taščo,ker tko ne bom nič rešla več.

Tako da upam da kmalu pokam od tle

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
1.6.2011 20:54:22   
Urshy78
čer user posted image

Špica, v Cityju sem bla s kolegico, sem šla iskat par stvari za T, potem pa obvezno še sladoled in babji čvek, nič čudnega da je deževalo user posted image user posted image
upam, da čimprej porihtata stanovanje, si lahko samo predstavljam kako je težko živeti pod isto streho s osebo, s katero se ne razumeš.
kaj ga je pa Ž sračkala ponoči? bila lačna, jo je kaj bolelo?

Mojškra, jaz tudi upam da ne bom ravno na morju dobila user posted image user posted image
ma naj še kakšna dva meseca počaka no..ali pa še malo dlje..user posted image
se vidiva user posted image

TetaM, res hud make up, se mi zelo dopade user posted image user posted image moram to v živo videti še, na sliki pa res dobro zgleda!
ja T se tudi zadnja dva meseca zbudi v joku. včasih je bil prav luškan ko je čebljal, zdaj pa ponoči takoj jok user posted image
midva sva spala kar ok, od osmih do pol polnoči, potem sem ga pa kar malo pustila pa je zaspal nazaj, pa alarm čez eno uro, sem ga podojila, je bil do štirih mir, potem pa spet joška, sem ga vzela k sebi, potem pa frajer skoraj do šestih ni zaspal user posted image potem sva pa spala skoraj do pol devetih.

Cukica, lepo napreduje N, kar tako naprej user posted image pa 8 ur spi, priden je user posted image

sva bila pa danes na plavanju, T je ful smešen, se v obroču vedno ful dolgočasi, ima roko v ustih in gleda naokoli user posted image čim ga dam pa ven iz obroča, mu pa začne dogajati, vriska in šprica naokoli user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 47
1.6.2011 21:17:17   
Petyyyy
Babe žabe.

A ste prinesle dežuser posted image , priznam, paše ohladitev. Mi2 sva spala lepo, od 19.50 do 6 pa k meni v posteljo in potegnila do 7.20. šoping uspel.
Mojškra, malo sem pregledala nasvete okoli drobovine in nekako pravijo da ni fajn pred enim letom, ker je drobovina pač filter za strupe in še nekaj se veže  vitamin A na AD3 kapljice, kolikor sem razumela naj bi ga bilo preveč. V petek gremo po pikico, zadnjo, če bo vse ok.
Naslednji teden smo nameravale v Snovik ali Laguno, ni še dorečeno, kaj pravite, bi šla še kera??
Špica, na tvojem mestu bi pobrala in šla, dec pa, če hoče naj gre z mano ali pa ostane pri mamici, žal sem jaz preveč trmasta in bi tako odreagirala, seveda pa tebi želim, da uredite po čim lepši poti.

Lepo nočko vsem skupaj

Rok 15.10.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
1.6.2011 21:52:56   
mojškra
Dober večer

Toliko da vas preberem. Do zdaj sem se ukvarjala z otrociuser posted image , najprej sem delala plakat za šolo, potem smo se to še morali naučiti, vmes tamalga na joško, pa pospravljala koliko se je dala, ker dobim jutri VELIKI obiskuser posted image user posted image in sem mogla mal prah pobrisat, ampak samo do polic kjer dosežem, ostalo pa itak obisk ne bo videl, ker niso toliko velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
1.6.2011 22:08:39   
špica84
Vem petty saj bi to najraje naredila,samo si želim da gremo skupaj.Že tako mala tako rekoč odrašča brez prisotnosti očija,ko sva toliko dol.

Danes je sicer men se zdi polna luna.Mogoče je tudi selitev nazaj vplivala na njo nimam pojma.Upam da bo danes kaj lepše spančkala.

Pogrešam dolenjskooooooooooooooooooooooooooo in v glavi se mi vrti pesem zbogom draga vas domača in mi gre zraven še na jok

Jaz bi šla z veseljem v snovik,samo sem brez prevoznega sredstva :(.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?