Urshy78
|
čer, evo, dala T pančkat in zdaj upam da bo nekaj časa mir Betricija, T čez dan niti ne spi veliko, danes je recim spal dvakrat po pol ure, drugače pa zdaj približno 2 uri do 2 uri pa pol. mah jaz mislim da ni kakšnega pravega recepta. če se odloči da ne bo spal, potem pač ne bo, pa lahko naredim karkoli.. joj tole uvajanje v vrtec se pa ne sliši čisto nič luštno. tudi tebi bo tole težko, sploh glede na to da rade dolgo spita, a ne jaz imam res srečo, da ga bo prvo leto lahko imela mami, drugače bi bila tudi pri nas kriza glede vstajanja, hranjenja in spanja... pa na morčka greš, blagor uživejte max! ja tudi moj dec je dost podoben tvojemu, ma se mi zdi da so skoraj vsi več ali manj enaki, vsak koker se pogovarjam z mladimi mamicami..moj ga ima čez dan približno 3 minute, ga malo polubčka, potem je pa to to..potem je pa delo okoli hiše in v njej, ampak je še vedno narejeno vse neki na pol mah jaz se tudi brez njega čisto dobro znajdem Petyyyy, je šoping uspel, si si kaj lepega kupila? a si dala R surov mango? koliko si mu ga pa dala? pa kakšne kosmiče si mu dala? jogurt-navaden, koliko pa tega? jaz nimam filinga koliko mu naj dam, vem pa da kolikor mu bom naredila, toliko bo pojedel ja, naši čmrlčki bodo zdaj čez dan čedalje manj spali. bodi vesela da R vsaj ponoči lepo spi, si pa predstavljam lahko da ti je kar malo zoprno, glede na to, koliko je R včasih spal čez dan. S*, a je K zdaj ok? ja tale darila pa vem da stanejo še pa še upam, da boš en dan res lahko prišla v LJ, mogoče takrat ko bo K malo večja a ne Mojškra, ja midva se itak slišiva skoraj vsak dan da malo pošinvafa najine lumpke, no včasih pa tudi kakšna pohvala pade TetaM, si preživela tetoviranje? jaz vem da okoli oči si ne grem več delat, me je preveč bolelo. obrvi si bom pa še enkrat dala po moje. pol si zdej spedenana midva sva tudi dons spala do devetih se je pa najprej zbudil ob enih, potem čez tri urce, pa sem ga kar pustila, je čez pol ure utihnil, potem se pa ob pol šestih spet zbudil, sem ga dala k sebi in sva skupaj zaspala. jaz na srečo še nimam, pa je res čisto nič ne pogrešam. naj pride čim kasnej. Špica, wb! o, pridna Ž, vidim da ima dober apetit, kar tako naprej a ti si pa že dobila, pa še dojiš?