Urshy78
|
S* WB super, da ste se imeli lepo. a K je pa taka faca ja, back to reality, kruta zadeva, a ne. jaz se kar par dni nisem mogla sprijazniti, da je že konec luštnega, pa še vreme je nikakvo mojega tudi skoraj po cele dneve ni doma, vsak drug vikend dela cel dan, tako da vem kako ti je..ja, pa še služba bo kmalu..no, ti jo vsaj imaš še TetaM, upam, da je razvajanje pasalo pa čestitke za boljše spanje, I pa poljubčke, ker je tako pridna pri nas tudi spanje zadnja dva dni malo bolje. ga pa ponoči samo enkrat nahranim, drugače ga pa pustim dreti, po cca 10 minutah pa utihne in zaspi, ko ugotovi da ne bo dobil jesti se je pa začel ful obračati po postelji, v vseh mogočih položajih sem ga že dobila tako da je zadnje čase ponoči kar velikokrat z mano v postelji, mojega sem pa dokončno izselila iz spalnice, kar naj smrči v drugi sobi Betricija, uživajte na morčku, pa upam da boste imeli lepo vreme. Mojškra, midve se pa itak slišiva skoraj vsak dan..hja, nič čudnega da je skoraj vsak dan dež uživajte v toplicah, pa veliko razvajanja vam želim, predvsem tebi o, Jonči, dobrodošla lepo te je brati po dolgem času. vidim, da je pri vas vse pod kontrolo, G je še zmeraj tako priden a toliko časa si že bila na morju? fouš pa tko mate luštno tam, res. smo se imeli ful lepo tisti dan, ko smo se videli. pozdrav svojga se slišiva. pa slikice ti moram še poslati po mailu. včeraj sem dala razviti slike, zdaj pa zbiram najlepšo slikco, na kateri sta gor T in G, da jo bom dala v okvir Petyyyy, še malo pa na morčka, a vidiš, zdaj sem pa jaz tebi fouš špica, super za datum. upam, da bo kar v prvo ratalo. punce, a ste gledale včeraj preverjeno? je bilo od IVF..je dr. Tomaževič govoril, pa dr. Bokal, pa kazalo je sobe kje se dela punkcija in ET,.. itd..mene so kar spomini preplavili če katero zanima, si lahko ogleda na netu oddajo, mislim da na poptv.si..
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 27.7.2011 21:01:23 >