TDTP -> RE: civilna poroka v celju (26.5.2011 7:10:25)
|
Najprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! Za to kako je z poroko na matičnem uradu v celju (uradne ure itd.) ti ne znam povedati, mislim, pa da se lahko poročaš vsako sredo in soboto! Hotela sem ti še reči, da če želiš, lahko stvari stečejo zelo hitro! pa da ti povem moj primer: v nedeljo sva se na izletu odločila, da bi se poročila - tako na hitro ( v ožjem krogu), v ponedeljek sem klicala na matični urad, dobila datum sicer v četrtek (ne v sredo - zaradi odsotnosti župana v sredo), v pon šla dogovorit za prstane (pri Zlatarstvu Gajšek Šentjur - full zadovoljna, zelo lepi in cenovno najbolj ugodni), dogovorila sva se za fotografa, za šopek v cvetličarno naročit šopek iz treh vrtnic in zelenja, po bele uhane v kik, ker ni bilo nobenega belega krila več v trgovinah (saj je bilo konec poletja), sem oblekla 10 let staro belo krilo in srajčko, moj dragi pa srajčko, kravatico, črne hlače itd. Petnajst minut preden sva morala biti na matičnem uradu sem si še limala umetne nohte, čez slabo urico pa sva bila že gospod in gospa! torej midva sva rabila manj kod en teden in rezultat, tako zadovoljiv, da če bi se še enkrat odločala nebi naredila čisto nič drugače! Še zdaj prekipevam od veselja, pa je že par let od tega!!! V glavnem vso srečo in ne glej na okolico, kako bi moralo biti, kako bi se spodoblo, glavno je da sta vidva zadovoljna in srečna! Pa veliko sreče v zakonu!
|
|
|
|