Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ 26.5.2011 22:19:23
|
|
|
|
bskrle
|
Otroke imam v katolišekm vrtcu in več kot 5x so vzgojitzeljice povedale ,da morajo otroci imeti kr. rokave zaradi zaščite pred soncem in ne zaradi vere. Smo se ful smejal.
|
|
RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ 28.5.2011 8:58:03
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka , ker sploh še ni tako vroče. Ne vem kako je pri vas, ampak pri nas je že kar vroče in otroka že cel teden tekata bosa po dvorišču in v majici brez rokavov oz. sine kar brez majice. Pretiravaš!Zemlja je še hladna in vlažna,sonce pa sedaj najbolj nevarno!
|
|
|
|
RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ 28.5.2011 17:23:12
|
|
|
|
diva 4
|
Zakaj pretiravam? Kakšna vlažna zemlja? Pri nas smo komaj čakali ,na današnji dež tako je vse suho. Ne razumem ,zakaj ne bi hodili bosi pri temperaturi nad 24stopinj.Saj v končni fazi tudi pozimi nista imela več kot 5x štrample oblečene. Pa tudi kreme z uv filtrom poznamo in uporabljamo.
< Sporočilo je popravil diva 4 -- 28.5.2011 17:24:40 >
|
|
|
|
RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ 29.5.2011 12:03:38
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz menim, da pravilo ni toliko napačno, kot podajanje le tega. Prepovedano! To zveni kot v kakšnem mračnem veku. In ponavadi, kar je prepovedano je še bolj zanimivo in včasih kar kliče h kršenju, sploh pri najstnikih. Veliko bolje bi bilo, če bi organizirali sestanek s starši, izpostavili problematiko in jo skupaj rešili. Jaz upam, da v šolah/razredih ni tako vroče, da se ne bi zdražalo v kratkih rokavih in bi zaradi vročine morali otroci nositi majce brez rokavov. Za odzunaj pa je definitvno boljši kratek rokav, kot maja brez rokavov, če imamo v mislih sonce. Ne vem, mogoče sem res staromodna, ampak se strinjam z dekleti, da je šola javna ustanova in temu primerno naj bo otrok tudi oblečen.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 29.5.2011 12:09:54 >
|
|
|
|
RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ 30.5.2011 8:20:11
|
|
|
|
diva 4
|
mene osebno ne motijo majčke na naramnice.Zamislit bi se bilo treba nad hlačami z nizkim pasom , ko pri sedenju gleda pol riti ven ,spodaj pa imajo še tangice .
|
|
|
|
RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ 18.6.2011 9:53:22
|
|
|
|
Poka
|
Meni je to čudno... Mogoče so prepovedali starejšim, ki se včasih res čudno oblečejo - prav neokusno, sploh nekatere, ki niso najbolj suhe. Če si spodobno oblečen, pa ne vem v lem je fora... se mi pa smilijo kake tamale, ki se same ne znajo oblečt in jim starši ne pripravijo stari in potem pozno jeseni še kar v teh istih majicah hodijo in sem enkrat mislila, da bo ena zmrznila... Če ne bi bilo na koncu opb bi verjetno klicala starše - ampak če že omenim, je pa mnogo staršev tako neodgovornih do svojih otrok, ki so potem čisto razštelani, da bi jih lahko vsaj trideset dnevno...
|
|
|
|
RE: Prepoved nošenja majic brez rokavov v OŠ 18.6.2011 10:33:04
|
|
|
|
shewolf
|
Resnici na ljubo, otroci hodijo v šolo pomankljivo oblečeni, da ne govorim o make- upu.. Sploh punce v poletnih dneh. Verjamem, da tiste mini majčke z naramnicami, ki jih nosijo med poukom, hitro kam zdrsnejo in potem je en kup neprimernih pripomb. Tako da, ja, moral bi obstajat nek "kodeks" oblačenja v mejah normale.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?