Pia73
|
Hojla! Naj se še jaz malo javim po dolgem času. Preberem že še kdaj kaj, napisat pa ne utegnem,... Pa včasih odprem RR, pa potem še privat sporočil ni časa prebrati. Ampak to so sladke radosti 9nebesa . Popoldne pa me okupirata kar dva pa je časa še manj,... Čeprav vreme ni bilo kaj prida smo bili vseeno vsak dan najmanj dve uri zunaj. In, ker je vreme tako kot je, torej je vse mokro, naš skoraj petletnik uspe tako umazati oblačila, da ne veš kake barve so bila,... in mami potem to zvečer v barvo spravlja,... Danes pa se bo izgleda malo posušilo. Čeprav mene vreme nič kaj ne moti :ups: tako vsaj nimam skomin po morju in :morje: , ki ga letos ne bomo videli. Naj vam povem, da vas koala vse skupaj pozdravlja. Žal nima dostopa do interneta. Za srečanje ji pa le javite bo z veseljem prišla. Sedaj je naša koala gospa! :bravo: Anitka danes pa bo :) , ki ti bo priklical nasmeh na obraz. :bravo: Upam, da je bila včerajšnja :sloncek: domača naloga :sloncek: uspešno opravljena! :bravo: Čokoladica Astra pa je spočita, morda sta z :love: tudi kaj švercala in se že loteva novih podvigov. Za začetek srečanja,... :bravo: emamair sedaj si vse zlikala, sedaj pa lahko prideš še k meni pokazat, kako ti gre likanje od rok,... :)- Pika74 a ti pa kar avto sama rihtaš? Glede na to, da imamo pri nas same old tajmerje si tudi ti pri nas več kot dobrodošla,.... ;) Jančika, sem prebrala, da se boriš med željo in strahom. Glede na to, da imam jaz za sabo identično izkušnjo naj ti povem, da strah žal ne mine,... :( S časom postaja vse manjši a še vedno ga je malo. Mene je spremljal celo nosečnost in se končal z dolgotrajnim jokom takoj po porodu, ko so mi na trebuh položili našega :duda:. Vsa čustva, ki sem jih celo nosečnost in preeecej časa pred njo tako vztrajno tiščala stran so me preplavila in solze so sprale iz mene vso žalost preteklih let,.... Meni je bilo v veliko pomoč, ko mi je enake izkušnje razkrila sodelavka z enakimi izkušnjami. Tako sem vedela, da je moj strah "normalen" in lažje mi je bilo! Zato ti vse to pišem,... Upam, da bo tudi tebi pomagalo,... :ups: tinkamiška želim ti uspešno izbiro stanovanja! :miska: Naše :nosecka: cmokec, bambi, pi, Udb, ameli,.... sigurno sem jih full pozabila,... kako ste, kaj počnete, že imate kaj pripravljeno? :rozica: tia je verjetno že doma in uživajo z Leni! :rozica: Sem vesela, da so nadaljevanja ZA NAS spet v polnem teku. Me je bilo tako stah, da usahnejo. Pa še ZARA in Al bina so se nam priključile! :bravo: Pa še cel kup drugih punc! :bravo: In dobrodošle vse! :bravo: Zdaj pa punce veliko :sloncek::sloncek::sloncek: , da bomo tako kot danes spet gledale dežek :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: To je res najlepše! Imejte se in OSTANITE V CVETJU! :rozica::rozica::rozica: LP Pia73
|