Bebe-blazina iz Kolinske... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

HuAnita -> Bebe-blazina iz Kolinske... (17.8.2005 20:09:16)

... sem že pozabila, da sem poslala točke, pa sem danes prejela okroglo (sicer ne ravno primerno za spanje) blazino, capinka jo navdušeno premetuje po stanovanju:zmeden:.
Imam pa še kakšno točko bebi, če katera potrebuje. Na privat, dobi jih prva.

jazz -> Bebe-blazina iz Kolinske... (17.8.2005 20:36:53)

Menda osem točk. A slučajno katera ve, če je res zaradi njihovih nagrad potrebno napisati dohodnino za malega? Slišala sem od prijateljice, a je to možno??? Res je, da zahtevajo pri tej igri tudi malčkovo davčno številko!

HuAnita -> Bebe-blazina iz Kolinske... (17.8.2005 20:57:09)

Osem točk.
Za dohodnino pa menda res drži, čeprav gre za res minimalne nagrade...:zmeden:

elizabeta p -> Bebe-blazina iz Kolinske... (17.8.2005 21:07:58)

Pri nas pojemo ful čokolinota. Ga ati pridno papa. In smo imeli skoraj vsak mesec 8 točk. Lansko leto smo dobivali bone za jutranjko, letos radie in nismo nč za dohodnino pisali in je blo vse ql.:zmeden:

tesa -> Bebe-blazina iz Kolinske... (17.8.2005 21:13:33)

Jaz takšne nagrade vedno napišem na otroka pa ne gre v dohodnino. Če pa bi napisala na tebe pa bi šlo.
Sem enkrat dobila eno žogo v mali vrednosti, pa sem morala dat v dohodnino:zmeden: In zaradi dveh tašnih malenkosti, sem za plačilo v vrtec padla v višji razred. Joj kolk sem bla:(

Gina -> Bebe-blazina iz Kolinske... (17.8.2005 22:33:12)

A za čokolino so kakšne točke??? Pojma nimam, pojemo ga pa zelo ogromno. Jaz vem samo za točke, ki so na škatlah menda od bebi žitnih kašic ali kako se že imenujejo. A so še kakšne druge?

Stran: [1]