kepa* -> Osemmesečniki (17.8.2005 19:23:26)
|
Kako smo kaj? Že dolgo me ni bilo na forumu, pa sem mal radovedna, kako nam kaj gre.:) Mi smo zelo živahni, naš malček je pravi kričač. Včasih tako kriči, da mu glas "zafrcera". So tudi vaši taki? Sicer pa se moram pohvalit, da že nekaj časa zelo pridno je, kar je zame nekaj povsem novega.:bravo::bravo::bravo: Že trkam na les.Sedaj je pa res pravi užitek mu pripravljati jedi.Upam, da bo tako tudi ostalo. Imam pa nekaj vpr.: Kako jim ve naredite riž? Mi namreč nimamo še nobenega zobka, pa ga potem zelo težko pogoltne? Jim dajete že vso hrano? Kdaj lahko dam sir? Jaz mu dajem že sadje, zelenjavo, meso (zaenkrat le piščančje, poskusili smo tudi ribo), mlečne izdelke sem že tudi začela. Zaenkrat se še izogibam glutenu, čeprav sem mu že dala kaj poskusit. Imava pa 3 goste obroke dnevno. Dajte kakšne predloge, kaj naj mu še skuham. Sem že skor brez idej. Naš Gašpi še vedno ponoči zahteva hrano in ne vem, kako naj ga odvadim. Čaja noče. No, tu je drugi problem: namreč, sploh ne mara pit. Komaj mu vsilim max. 100ml čaja dnevno. Drugače je pa izjemno scartlan, ne vem, kako mi je to uspelo. Je prav siten, ker želi biti veliko na rokah, sploh zadnji del dneva. Čisto samostojno še ne sedi, a ne manjka več dosti. Tudi plazi se še ne, a se že trudi. Zelo mu je všeč, če je veliko ljudi okoli njega, rad gleda in posluša. In še in še in še. Kaj pa vaši osemmesečniki? Poročajte mal, kaj počnete, da dobim kako novo idejo. Pa lepo se cartajte z vašimi :duda:
|
|
|
|