Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje v MB kupiti Beyblade vrtavko? 24.5.2011 13:20:10
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo sicer v Nm spraševali v Sparu in so rekla, da naj bi jih zmanjkalo povsod....a smo šli potem v Mercator in smo jih tam dobili....
|
|
|
|
RE: kje v MB kupiti Beyblade vrtavko? 24.5.2011 13:28:08
|
|
|
|
Melia
|
jaz sem jih pred kakim mesecem (za veliko noč) kupila v Intersparu v Europarku, imeli pa so jih tudi v Direndaju v Europarku. Kaj pa Babycenter in Pikapolonica?
|
|
|
|
RE: kje v MB kupiti Beyblade vrtavko? 24.5.2011 21:46:40
|
|
|
|
mamamajča
|
Joj, še en teden nazaj sem se živcirala, kaj to sploh je in kje dobit. No, pa smo jo našli v Tušu, dali smo pa 3,50eur
|
|
|
|
RE: kje v MB kupiti Beyblade vrtavko? 24.5.2011 22:46:13
|
|
|
|
valči
|
Moj oče je mojem sinku komaj našel v soboto to vrtavko.Ves Ptuj je prečesal in pol Maribora.Našel v Europarku. In mali je dobil najlepše darilo za obhajilo.
|
|
RE: kje v MB kupiti Beyblade vrtavko? 24.5.2011 23:09:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Joj, še en teden nazaj sem se živcirala, kaj to sploh je in kje dobit. No, pa smo jo našli v Tušu, dali smo pa 3,50eur Mi smo dali 11 eur
|
|
|
|
RE: kje v MB kupiti Beyblade vrtavko? 25.5.2011 7:54:24
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Joj, še en teden nazaj sem se živcirala, kaj to sploh je in kje dobit. No, pa smo jo našli v Tušu, dali smo pa 3,50eur Ja, ampak ti ni Beyblade. Vem, jo ima tudi moj, kupljeno v Direndaju za par €. lp
|
|
|
|
hvala za odg 25.5.2011 7:55:17
|
|
|
|
mojcaziga
|
Upam, da jo dobimo tudi mi. Bom še malo poiskala naokoli. lp, mojca
|
|
|
|
RE: hvala za odg 25.5.2011 8:11:47
|
|
|
|
galea
|
Ja jaz pa sem skoraj znorela z to vrtalko, saj vsakič ko pade dol na pod naredi fajno luknjo v parket.
|
|
|
|
RE: hvala za odg 25.5.2011 9:28:18
|
|
|
|
mojcaziga
|
To bi ti pa verjela Mi imamo sicer laminat, ampak posledice so verjetno prav tako vidne lp
|
|
|
|
RE: hvala za odg 26.5.2011 8:41:08
|
|
|
|
mamamajča
|
A da ni??? Oh, še to. pol pa oprosti. Mali je zadovolje, navija kot nor, sem mislila, da je te že prava
|
|
|
|
RE: hvala za odg 26.5.2011 14:13:05
|
|
|
|
Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča A da ni??? Oh, še to. pol pa oprosti. Mali je zadovolje, navija kot nor, sem mislila, da je te že prava Važan da je otrok vesel, naš je zadovolen tud s tistim iz Kik-a za 1€. Je pa mali imel željo za unga k je skor 40€ .
|
|
|
|
RE: hvala za odg 26.5.2011 15:35:10
|
|
|
|
mojca*
|
mojcaziga, meni so v mullerju v europarku rekli, da jih v sredo dobijo. nisem pa še šla preverit. govorim o original bayblade-u, tisto za 3,50e imamo mi tudi. že tretjo, ker se lomijo kot za stavo
|
|
|
|
RE: hvala za odg 26.5.2011 20:12:33
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca* mojcaziga, meni so v mullerju v europarku rekli, da jih v sredo dobijo. nisem pa še šla preverit. govorim o original bayblade-u, tisto za 3,50e imamo mi tudi. že tretjo, ker se lomijo kot za stavo Hvala
|
|
|
|
RE: hvala za odg 26.5.2011 21:05:53
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Peli IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča A da ni??? Oh, še to. pol pa oprosti. Mali je zadovolje, navija kot nor, sem mislila, da je te že prava Važan da je otrok vesel, naš je zadovolen tud s tistim iz Kik-a za 1€. Je pa mali imel željo za unga k je skor 40€ . ja, za 40 je še arena zraven. 2 BB pa arena. pa se nič ne pozna na parketu ali laminatu.
|
|
|
|
RE: hvala za odg 26.5.2011 21:32:54
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Peli IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča A da ni??? Oh, še to. pol pa oprosti. Mali je zadovolje, navija kot nor, sem mislila, da je te že prava Važan da je otrok vesel, naš je zadovolen tud s tistim iz Kik-a za 1€. Je pa mali imel željo za unga k je skor 40€ . ja, za 40 je še arena zraven. 2 BB pa arena. pa se nič ne pozna na parketu ali laminatu. Meni je v trgovini Mueller rekla, da je v paketu samo arena brez BB za ceno 39,90€ lp
|
|
|
|
RE: hvala za odg 26.5.2011 21:47:04
|
|
|
|
Peli
|
Drugače jih majo v Toysu, je ravno prejšni teden reklama pršla cene so kr "zanimive".
|
|
|
|
RE: hvala za odg 27.5.2011 8:27:35
|
|
|
|
Udb
|
Meni so v Mullerju veselo razlagale, da se jih nikjer v SLO ne da dobit trenutno - potem sem šla pa v Mercator in so jih imeli polno polico - tako da je zdaj mali srečen, mama pa tut, ker jih ne rabi več iskat! :)
|
|
|
|
RE: hvala za odg 27.5.2011 8:31:40
|
|
|
|
mojcaziga
|
V kateri Mercator? Misliš v MB? Ker sam sem bila dva dni nazaj na Tržaški pa jih niso imeli lp, mojca
|
|
|
|
RE: hvala za odg 27.5.2011 11:03:28
|
|
|
|
Sydaria
|
Tudi mene zanima kateri Mercator v Mb jih ima ? Pa še to, a Muller v Europarku že obratuje? Lep pozdravček vsem.
|
|
|
|
RE: hvala za odg 27.5.2011 11:07:30
|
|
|
|
koala
|
Za BB ne vem, ker še mali tega ne pozna. Muller v Evroparku pa že obratuje.
|
|
RE: hvala za odg 27.5.2011 12:55:05
|
|
|
|
mojca*
|
še meni, še meni: kateri Mercator, UDB? v mullerju jih namreč še niso dobili......
|
|
|
|
RE: kje v MB kupiti Beyblade vrtavko? 28.6.2011 22:02:48
|
|
|
|
nik2
|
kaj zbiraš beyblade vrtavke če imaš mi povej katere imaš naslov je nik lebar kosovelova 1f 6230 postojna
|
|
|
|
RE: hvala za odg 28.6.2011 22:57:05
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca* še meni, še meni: kateri Mercator, UDB? v mullerju jih namreč še niso dobili...... V Mercatorju na Trzaski jih imajo. Tudi arene.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?