ronja -> RE: Imate kaj sivih las? (24.5.2011 18:01:55)
|
Zadnjič sem videla prvega, vsaj mislim, da je bil, potem je pa izginil - ga nisem več našla. Ampak zaradi enega se res še ne mislim barvat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sicer je pa meni ful lepo, če so lasje naravni - enkrat sva z lubijem videla na tržnici eno žensko s črno-sivimi lasmi - kaj je to dobro izgledalo!!! Noro! Črni lasje in vmes čisto prosto posejeni srebrno sivi, ki so se lesketali ven - sploh nisem vedela, da tako izgleda, ko začneš sivet, ker se pri nas pač vsi barvajo (gospa je govorila ang.). Ampak zanimivo, da je bilo pa obema ful všeč - najprej lubi: "a si vidla to - to pa ful dobro zgleda!" potem pa jaz, da je res neverjetno lepo, da ne morem razumet, da se ljudje rajši barvajo kot da so taki. Ker je bilo res ful lepo, vsaj meni. Pa tudi čisto sive ženske so meni čisto lepe. Ne vem, kaj bi naredila, če bi osivela - verjetno bi se kaj tudi barvala, čisto zato, ker se do zdaj še nikoli nisem in sem vedno na vprašanja odgovarjala, da bo za to še čas, ko bom siva;).
|
|
|
|