darilo za zahvalo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

avgust09 -> darilo za zahvalo (23.5.2011 21:56:02)

Pozdravljene

Zadeva je taka da mi znanka že skooooz daje oblekce pa čevlje za sina, ker ima ravno eno leto starejšega fantka in nam res super prav pridejo vse te stvari. Sploh čevlji, saj veste kako je to k jih takoj prerastejo.

Z možem že nekaj časa razmišljava kaj bi ji dala v zahvalo pa se nič pametnega ne spomneva. nočem ji kupovat oblekic za njenga fantka al pa igrač al pa čokolade dajat pa kave in podobnih zadev.

Sva imela enkrat že idejo da bi ji v Atlantisu kupila družinski paket plavanja pa teh paketov ne prodajajo. Lahko bi navadne bone za btc dobila samo to se mi pa spet zdi da ji dajem denar.

na pomoč  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dajte prosim pomagat s kakšno pametno idejo

t5t6 -> RE: darilo za zahvalo (24.5.2011 7:51:40)

Jaz pa ponavadi kupim oblekice za otroka, se mi zdi zelo primerno in tudi uporabno. Če ne pa vzami bon v kakšni otroški trgovini.

alda -> RE: darilo za zahvalo (24.5.2011 8:24:02)

Povabi jih na skupni izlet s kosilom !

kristinaj -> RE: darilo za zahvalo (24.5.2011 8:33:07)

jaz bi ji kupila oblekice za njenega fanta..... če je dobra znanka pa še skupno kosilo, večerja, mogoče pica

LEJLA -> RE: darilo za zahvalo (24.5.2011 21:52:18)

Nam zelo veliko da sodelovka od moje mame.(jaz je ne poznam)
Dobimo vse obleke, čevlje, rolarje, kolesa, dvd risanke, knjigice,....in vsega smo zelo veseli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tako da mi z otroci decembra skupaj izdelamo novoletno čestitko, kupimo kakšno malenkost (lego kokcke, skodelica)+ nekaj sladkega.

dana -> RE: darilo za zahvalo (25.5.2011 13:39:55)

Meni se zdijo boni oz. karte za Atlantis čist v redu zadeva. Tudi jaz sem dala sodelavki to in je bla ful vesela. Ker otrokoma nič ne manjka, imata vsega dovolj. In igrač in oblek, tako da mi je blo brez veze kupovat neke cujne pa igrače, ker nikoli ne veš kaj potrebujejo, kaj jim je všeč ....

Imaša pa njihovi strani kar nekaj variant, tako da nekaj boš že našla. 

Najaa -> RE: darilo za zahvalo (25.5.2011 14:32:19)

Boni so fajn ideja, ja. Ali pa karte za ZOO za celo družino. Nekaj takega, da bo sam za njih in da se bodo meli fajn.

Anonimen -> RE: darilo za zahvalo (25.5.2011 20:15:32)

Plavanje super.
Dobro kosilo tudi.
Mogoče ji kdaj lahko čuvaš njenega fantka.

Stran: [1]